Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abecezet

pogadajmy zupelnie nie mam humoru

Polecane posty

Gość abecezet

Nic ostatnio mnie nie cieszy.Jestem znudzona codzienną rutyną.Każdy mój dzień wygląda tak samo.Przytłacza mnie szarość każdego dnia.Wstaję o 6,ubieram się,maluję,jem coś w pośpiechu,wychodzę z domu.W drodze słucham ciągle tej samej muzyki,tej z poprzedniego dnia.Nie wywołuje już we mnie żadnych emocji.Wracam o 16,śpię godzinę,jem obiad,sprzątam,idę się myć.Oglądam seriale i ponownie idę spać.Tak jest 5 dni w tygodniu.W weekend czasem pójdę coś wypić ze znajomymi i wracam do domu tak samo bez humoru jak przed wyjściem.W dodatku mam kłopoty ze zdrowie.Chcę coś zmienić w swoim życiu.

Gość gość
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość abecezet
cześć! 🖐️

Gość abecezet
po co ci to wiedzieć?nie odnosi się do tematu.

abecezet, zastanawiałem się ile musisz miec lat skoro jesteś już taka zmęczona monotonnością codziennego życia

Gość abecezet
W takim razie 23.

No to podobnie jak ja. a masz już pomysł na jakieś zmiany?? Wiesz co chcesz zmienic?

Myślałem że jestes zmęczoną życiem czterdziestką :D

Gość abecezet
Nie,nie wiem co chcę zmienić.Wszystko wydaje mi się bez sensu.Co zrobię to źle.Myślałam nad przeprowadzką i o studiach medycznych,ale musiałabym poprawiać maturę.Za dużo z tym wszystkim zachodu.

Gość gość
bo qrwa sama nie wiesz czego chcesz daj tutaj słit focie

a praca Ci odpowiada? Co byś chciała robić?

No ale niby pracujesz, znajomych masz i czasem z nimi wychodzisz. Dużo ludzi tego nie ma i tez jakoś żyje. Także mogło byc gorzej

Gość gość
dodaj jakis basen, silownie, jazde konna? czyli jakies zajecie, masz 23 lata to nawet na tance mozesz sie zapisac

Gość abecezet
I co z tych znajomych jak spotkania z nimi nie dają mi satysfakcji?Pracę mam,nie jest nudna,ale wolałabym ją zmienić.Tak w ogóle to chciałabym zmienić zawód.Poszłam na 3-letnie studia w trybie dziennym i cholernie żałuję straconego czasu.Pracę dostałam po znajomości,cudem. Na basen nie pójdę,bo mam uczulenie na chlor,a na konie w tym wieku? :p Tańce też w zupełności odpadają,bo mam refluks i nie mogę się schylać,skakać,intensywnie ćwiczyć.

Gość gość
Jak sie objadasz to robi sie refluks Nie objadaj sie min 2-3 godz przed cwiczeniami to bedziesz miec pusty żołądek i bedziesz mogla sie swobodnie sie schylac skakac itd. Refluks ci sie zrobil bo zjadasz za duze porcje na raz i masz rozciagniety zolądek wiec refluks nie moze ci sie domknac Pewnie masz gruby brzuch jak to bywa wlasnie przy refluksie. Idz na medycyne. Ja załuje, że nie poszłam.

Gość gość
Czegoś najwyraźniej Ci brakuje.To sprawia, że w niczym co robisz nie odnajdujesz przyjemności.Masz 23 lata,a sprawiasz wrażenie zmęczonej czterdziestki. Wszystko co najlepsze przed Tobą, uszy do góry :-)