Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karciaaa

detektor tetna plodu

Polecane posty

Gość karciaaa

hej, zastanawiam sie nad zakupem detektora tetna plodu, czy to jest bezpieczne ?? jaki polecacie ?? jak czesto mozna go uzywac ?

Gość karciaaa
zadna z was nie uzywala ?

Gość gość
ja baaaaaaaardzo polecam ale jak juz chcesz kupic to kup lepszy. Ja kupilam na poczatek tanszy ale mial mega duzo pozytywnych opinie - zepsul sie po 3 tygodniach. Pozniej kupilam juz taki drozszy profesjonalny i dziala do teraz. Ja go uzywalam od 15 tygodnia ciazy chyba i bardzo bylam spokojna bo wtedy jeszcze nie czulam ruchow wiec wiedzialam, ze wszystko jest ok. Do 25 moze co kolo tego uzywalam go conajmniej raz dziennie (nie na dlugo) bo dziecko czasami sie nie ruszalo. od 30 tyg juz prawie nie uzywalam bo czulam ciagle ruchy malej. Ale czasami jak mala spala i sie nie ruszala kilka godzin to bardzo jest to pomocne. Dziecko zdrowe.

Gość karciaaa
a jakiej firmy mialas ten pierwszy detektor ? planuje na poczatek kupic jakis tanszy, zobaczyc jak dziala czytalam ze kobiety czesto maja problem by wykryc tetno detektorem

Gość gość
angelsound - byl swietny az sie nie zepsul :) ja nie mialam nigdy problemu odrazu wykrylam i za kazdym razem wykrywalam odrazu, po lewej stronie :) nigdy nie szukalam dluzej niz pare sekund

Gość gość
od razu *

Gość gość
a z tych tanszych to angelsound ma najlepsze opinie - zawsze slychac serce itd. te tansze czasami nie dzialaja, moja kolezanka kupila i nigdy nie uslyszala serduszka ;p najlepiej poczytac opinie ja kupowalam z amazon i to tylko takie co mialy 500 opini i 4,5 gwiazek na 5

Gość gość
ile takie coś kosztuje