Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niskie cisnienie jakie leki

Polecane posty

Gość gość

Witam :) ma ktos z Was problem z niskim cisnieniem, znacie jakies dobre leki bez przepisu lekarza? I czy w ogole mozna kupic bez przepisu lekarza? Prosze o odp ;)

Gość gość
a kawa nie pomaga?

Gość gość
mam niskie. na to trzeba leki ? zdumiałem się

Gość gość
tez mam niskie, dlatego po kawie czuje sie lepiej

Gość gość
Chyba nie ma lekow na niskie, bo nie jest grozne dla zdrowia. Poza tym z biegiem czasu moze sie podniesc. Wiec kawa na razie.

Gość gość
Wlasnie kawy pic nie moge bo oprocz niskiego cisnienia szybko bije mi serce... dlatego ciezko jest mi dobrac leki- tak stwierdzila pani doktor...kreci mi sie w glowie i robi mi sie slabo, do tego dochodzi straszne zmeczenie wiec musze.brac jakies leki...

Gość gość
Wlasnie kawy pic nie moge bo oprocz niskiego cisnienia szybko bije mi serce... dlatego ciezko jest mi dobrac leki- tak stwierdzila pani doktor...kreci mi sie w glowie i robi mi sie slabo, do tego dochodzi straszne zmeczenie wiec musze.brac jakies leki...

Gość ola

Mam  ten model SmartCardio, to jest polska marka Sanity. U nich wszystkie ciśnieniomierze są ponoć tak samo delikatne przez to że mierzą – od dołu, farmaceutka mi mówiła i polecała, by wybrać z tej firmy, poczytałam sobie o tym

Gość Gość

Zastanawiam się co może podnieść ciśnienie - wysiłek fizyczny, jogging, inny sport, praca np. aktor w teatrze, dyspozytor pogotowia ratunkowego lub inna stresująca, branie udziału w teleturniejach, itp.

Macie jakieś inne pomysły?