Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o tej sukni

Polecane posty

Gość gość
tylko dla wysokiej kobiety o nienagannej linii bioder. W innym przypadku będzie zaburzenie proporcji i panna młoda będzie wyglądała jak parówka zawinięta we flak

Gość gość
Bardzo elegancka i szykowna.Ale trzeba miec ladna figure glownie w pasie i biodrach,albo wielka pupe.ale zaslania np niezbyt zgrabne nogi.I podejrzewam,ze niewygodna w tancach albo skorzystania w wc.Jest ok ale nie dla mnie.Pamietaj,ze to co ladne na manekinie w necie,albo katalogu nie musi byc odpowiedna dla Twojego typu urody i figury,bo potem to zabawnie wyglada-laska wyskakuje w princesce i wyglada jak mama muminka

Gość gość
dokładnie, jest szykowna, elegancka, ale trzeba mieć figurę

Gość gość
*niewielka pupe

Gość gość
jezeli bedziesz miala takie zycie peikne jak ta sukienka to kup innaczej czar sie skonczy na drugi dzien i zostanie tylko niesmak

Gość gość
często suknie na zdjęciach w necie wyglądają albo o niebo lepiej niż w rzeczywistości, albo o wiele gorzej. nigdy bym swojej nie wybrała, gdybym ją najpierw zobaczyła w necie. Niedość, że wygląda o wiele lepiej w realu, to na mnie jeszcze lepiej. W Internecie są brzydkie fotografie mojej sukienki, dlatego nikomu ich nie pokazuję