Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KsiężniczkaPrzypływów

Pamiątki po byłej

Polecane posty

Cześć. Jestem z moim chłopakiem pół roku. Wydawało mi się że to dość poważny związek no i chyba tak jest. Ostatnio pojechaliśmy do niego do domu na weekend- pierwszy raz. Wiadomo chciał mnie przedstawić rodzicom. Wszystko było wspaniale, pięknie. Tylko zaszokował jeden element u niego w pokoju stała figurka serca na sprężynie z napisem "Dla Kochającego chłopaka"...powiem szczerze że mnie aż zatkało. Tym bardziej że chłopak miał przykre przejść z dziewczyną, wyciągała od niego kasę, prezenty i co najgorsze zdradzała go...Z szoku nawet nie zapytałam go o tą figurkę, swoją drogą ja mam lepszy gust czegoś takiego bym nie kupiła :( Czy wasi faceci też mają pamiątki po byłych, czy on nadal coś czuje ?

Gość Kuchaniotka
Ło jesssu co to ma być?? Jak nawet ma sentyment do pamiątek po byłej to niech je trzyma na dnie szafy :/

Gość gość
to jest facet. pewnie nawet jego mozg juz nie rejestruje ze to tam stoi. faceta taki prezent nie cieszy. postawil go tam i juz o nim nie myslal. nawet jak na niego patrzyl nieswiadomie to jest to dla niego tylko przedmiot niezwiazany podswiadomie z niczym waznym. baba jak dostanie taka d**erałke to odkurza ja piec razy dziennie, wzdycha, patrzy, wspomina...

No masz rację mój facet jest mało spostrzegawczy a mnie to kuje po oczach, W tym momencie nawet nie wiem czy nadal te badziewie tam stoi czy nie do dawno tam nie była. Ale mam nadzieję że się zreflektował i usunął to z zasięgu wzroku

Gość gość
wyrzucić

Gość gość
o matko, nie umiecie gadać z facetami?? swoimi w dodatku? :D zapytaj o historię tej d**ereli i czy mu jeszcze potrzebna, bo wg Ciebie ten przedmiot roztacza złą aurę wokół siebie i trzeba go koniecznie usunąć z widoku :P Humorystycznie trzeba się pozbyć tej pamiątki :P Mój były po swojej ex ma zaproszenie na studniówkę i płytę z tej imprezy, ale ani nie stawia tego zaproszenia i płyty w miejscu widocznym, nawet nie ogląda.. po prostu ma :P Ja po byłym miałam taki breloczek z aniołkiem, który został ostentacyjnie wywalony do śmieci... co mnie trochę wkurzyło, bo nie zapytał po prostu czy bym nie mogła nie używać tego breloczka, schować go, czy cokolwiek :P

nie to że nie umiem gadać tylko mnier zamurowało że ma te badziewie ...tym bardziej że była go tak skrzywdziła

Gość gość
a wasi mają pamiątki po byłych?

Gość gość
Oj dzieci. Ja tez mam pamiatki. Miski i poduszki. Podobaja mi sie te miski i poduszki, wiec leza a bylego nie trawie:D

Gość gość
mój ma zdjęcia swojej byłej i to w telefonie nawet!!!;) nie sądze zeby je ogladał codziennie i wracał wspomnieniami. zrobił je i zostały, niewykasowane i tyle. Ideologi do tego dorabiac nie będę. Nie kazdy po nieudanym związku zakopuje pamiątki metr pod ziemią. Ale to nie znaczy ze jak cos ma to kocha i w ogole teskni, płacze, wylewa żale. My jestesmy już małżenstwem, ale nie bede chodzić zanim ze szlochem zeby te zdjęcia konicznie skasował. Mysle ze one nie maja dla niego zadnego znaczenia, zresztą, ja to wiem ze nie mają.

Gość gość
bo my bysmy chcialy zeby nasi ukochani mowili "mialem beznadziejne byle, a Ty jestes cudowna." Czasem cos nie wyjdzie, zwiazek sie rozsypuje, ludzie na stale sie rozchodza, ale to element przeszlosci. Dojrzaly czlowiek ma prawo do pamiatek. Nie znaczy to, ze modli sie i rozpacza nad pamiatkami teskniac do bylego partnera.