Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdadasadsads

Facet miał się zastanowić czy spróbujemy jeszcze raz

Polecane posty

Gość dasdadasadsads

Jakiś czas temu zasugerowałam, żeby się rozstać (powiedziałam to w złości). We wtorek ok "powtórzył" ten pomysł. Powód jest taki, że się nie dogadujemy - ale wiem, że wynikało to z mojej postawy (zdałam sobie z tego sprawę). Pierwszy raz powiedziałam mu, że mi zależy (jemu podobno też, inaczej byśmy nie rozmawiali - podobno). Po tej rozmowie zostałam u niego na noc (nic nie było, tylko przytulanie). Wczoraj wymieniliśmy kilka smsów, i miał dać znać, co postanowił... nadal nie dał, więc z jednej strony cieszę się, że to jeszcze nie jest to "nie", a z drugiej im więcej czasu mija, tym więcej mam obaw :( Nie chce mi się jeść, boli mnie brzuch - jednym słowem nie wiedziałam, że zależy mi aż tak, teraz to wiem. Źle to wygląda, prawda?

Gość dasdadasadsads
up

Gość gość
Jeżeli widzisz że się oddalacie, to znaczy że to ty się oddalasz od niego. On pozostaje stały w uczuciach. Wiec jak to jest ? Kochasz go czy już nie ?

Gość dasdadasadsads
Chodzi o to, że to on ma teraz czas na zastanowienie się, czy chce spróbować. Ja chcę, i on o tym wie. A ja teraz czekam, i odchodzę od zmysłów...