Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bledny_rycerz

Popiszę z kobietą gotową dać się porwać w wir nietuzinkowych fantazji

Polecane posty

Gość TA z Salem
Na te słowa niemal wszystkie tutejsze białogłowy zapewne po nałęczki pognały :classic_cool:

Och rycerzu, tak bym chciała... ale robię pranie w wir wirówki zapatrzona ...hipnotyczne wirowanie no a w piątek ja nie mogę by fantazje w życie wcielać bo wyjeżdżam do Pułtuska feministki wspierać

Padłaś więc ofiarą szarej codzienności, uwiąziona między banalne czynności. Wyrwać by cię pani z tego trzeba było, by się twe serduszko znowu ucieszyło

Gość Dulcyneaaa
Gdzieżes to Luby przepadł w niebycie? Kiedym ja od switu wyglądała Cię skrycie :( Otwarłam przecie zamku podwoje bym mogli toczyc wspolnie upojne boje. Wzgardzonam przeto odwracam swe lico w krainę fantazji gnaj z inną dziewicą !

Gość TA z Salem
Witaj mi rycerzu! Witajże o-błędny! Jeśliś wciąż gotowy Walczyć o me względy, Dosiądźże rumaka I pognaj w te pędy Do przybytku tego, Który znajdziesz wszędy, Co się Biedrą zowie I naprawiaj błędy Moje zakupowe. Tyle mam na głowie! Ciasto rozbełtane, Drożdże nie dodane :( Com zakupić miała, Alem... zapomniała :O

Gość Najszybszy w mieście
Też gotowy żem ratować, ale gdzie tu wódkę schować. Już wypiłem ze 3 piwa, choć z Biedry smakują jak spalona oliwa:( może będzie ze mnie kawał rycerza, bo wczoraj w amoku pokonałem dwie poduszki z prawdziwego pierza .......jednak nie będę rycerskiej odwagi hańbił wolę zostać w domu, w barku czeka 2x0,7l Finlandii

Gość gość
rycez obledny wedrowka zmeczony, w lesie przystan swoja zrobil, wziol swoja klacz do drzewa przywiazal i polozyl sie na trawie. gdy sie przebudzil z snu pieknego mial juz mocno sztywnego, mocno rozpalony stana na pieniek i zamoczyl w mokrej pochwie konia swego, a ze klaczy sie podobalo zacinola pochwe, cisnienie juz mial takie ze rozerwac go mialo, trysnal tak ze pochwe cala zalalo.