Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasztanica

Załamany mężczyzna

Polecane posty

Gość Kasztanica

Witam, nie wiem co mam robić. Od kilku tygodni mój mąż chodzi smutny... dopiero tydzień temu zdecydował się powiedzieć mi dlaczego.... problem jest złożony, ale w wielkim skrócie przyczyna jego smutku jest matka, z którą praktycznie nie miał kontaktu i teraz się odezwała, a on sobie z tym nie radzi. Serce mi pęka, nie wiem jak mam mu pomóc, na razie kojący dla niego jest sam powrót do domu i dosłownie godziny spędzone w moich ramionach. Z jednej strony ciesze się, że mogę chociaż tyle dla niego zrobić, ale wiem , że przytulanie, dotyk jest tylko formą pocieszenia, a nie pomocy... Może Wy kiedyś byłyście w podobnej sytuacji.... Co wtedy zrobiyście? Proszę o pomoc.

Gość gość
nie pochlebiaj sobie :D

Gość Kasztanica
Drogi Gościu, jeżeli nie masz do powiedzenia nic co jest warte uwagi to po prostu nie wypowiadaj się. Prosiłam o pomoc i radę, a nie komentarze nic niewnoszące. Pozdrawiam i życzę udanego dnia. ;)

Gość gość
ja byłem ale moj bartuś odszedł i teraz jestem sam :( Bartek wróć!!! czekam!!! ❤️

Gość gość
Pozwalaj mu się wygadać, wylać żal. To bardzo pomaga.

Gość gość
bartuś jest małomówny :(

Gość Kasztanica
Hmm,.... tak wasnie robie i widzę , że to pomaga, ale nie zmienia to faktu, że problem nie zniknie, a ja po prostu nie mogę juz patrzeć na ból mojego meża.

Gość gość
ból sie pisze przez u zwykłe tak jak prezydent

Gość gość
ma kochanke a z matka to kit niestety.....

Gość gość
prezydent ma kochanke nie wiedzialam...

Gość gość
nie lubię gdy ktoś pisze takie bzdetowate rozmemłane farmazony w twoim poście nie ma ani jednego konkretu a my mamy doradzać ? i te dramatyczne "załamany" niby czym ma być załamany ? tym że odnowił kontakt z rodzicielką weź już bzdet nie wypisuj bo zrobiłaś z tej mdłej historyjki tragedię grecką na 10 aktów

Gość Kasztanica
Nie.... na pewno nie ma... Jesteśmy młodym małżeństwem ... dopiero rok po ślubie, a zanim zostalismy parą czekał 5 lat... zanim ja zaczęłam go traktowa jako faceta a nie kumpla....

Gość Kasztanica
Hmmm... skoro to tak odbierasz. Każdy reaguje inaczej. Mój maż nalezy do tych ludzi bardzo wrażliwych a historia z jego matką nie jest za ciekawa. Pozwolisz, że nie bede się wdawac w szczegóły. a jeżeli nie chce pomoc, doradzić, bez szczegółowego ppisu sytuacji to oznacza tylko tyle, że jest wścibską osóbką. No cóż.... ;)

Gość gość
a jak mamy pomoc rozwiazac c**problem skoro nie wiemy jaki jest problem?

Gość gość
dla mnie sprawa jest jasna: albo facet chce kontaktu z matką albo nie i to on podejmie decyzję a twój w tym udział jest nikły i nieistotny, wypisywanie o jego sprawach w internecie tym bardziej jest bez sensu skoro nie chcesz podawać szczegółów idź się załam i nie marudź bez sensu nie truj doopy

Gość gość
ktoś chciał stworzyć prowokację na 10 stron, ale najwyraźniej nie ma ku temu talentu

Gość gość
zaprowadź męża do psychologa