Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dla Was Wiglia to czas radosny czy tak jak ja macie problem

Polecane posty

Gość gość

zawsze śwęta były radosnym okresem,ale tegoricznej Wigilii nie potrafie sobie wyobraźić, na myśl o niej pragnę by był już styczeń spędzamy swieta u teściów i jeśli o nich chodzi są mi całkowicie obojętni, uszłyby takie święta gdyby nie bratowa mojego męża.....coz a wredna kobieta. nawet sobie nie potraficie wyobrazić.. strasznie nie chce tam isc, Od samego poczatku naszegoz wizku,narzeczenstwa itdspiskowala, obgadywala,obrazala MNIE ozcywiscie (treaz doszlo do tego jeszcze nasze kilkumiesieczne dziecko ) cos potwornego- nigdy nic kobiecie nie zrobilam, nawet sie nie wdawalam w pyskowki -bo myslalam,ze z czasem jej przejdzie,ale ta zieje jadem i mnie obraza ,ze to sie w glowie nie miesci - maz zwracal kilka razy uwage,ale grochem o sciane, cala rodzina jest raczej dyplomatyczna i nikt sie nie wtraca....ale ja naprawde nie wiem jak przezyje te swieta ..zamiast w radosci to w stresie ,napieciu i zlych emocjach...

Gość gość
Mowi się, ze oko za oko, zab za zab to nie metoda. ale czasem skutkuje. spróbuj jej metody. Wymysl cos, czym możesz w razie czego ja dotknąć i zapytaj jak smakuje. W ogole powinnas się wziąć na sposób i uciac raz na zawsze intrygi

Gość gość
niech maz zrobi z nia porzadek, chyba siostruni sie nie boi

Gość gość
no wlasnie myslalam,ze nie reagujac .znudzi jej sie to i tym utne intrygi i tego typu zachowanie ustanie (dziwi mnie zachowanie na poziomie gimnazjum,a jest w wieku meza takze starsza 4 lata odemnie) no w glowie sie nie miesci na co ona sobie pozwala ...wiem,ze ustalilismy,ze wymiennie spedzamy swieta raz u moich rodzicow raz u Jego, ten rok wypada na tesciow,ale ja tak strasznie nie mam ochoty spedzac tam swiat... :(

Gość gość
to bratowa męża

Gość gość
Czy ty jesteś A normalna? Ile ty masz lat że sobie z dziewczyną poradzić nie potrafisz:(

Gość gość
widocznie troche jestem , nie chcialam schodzic do jej poziomu i tak sie zachowywac, myslalam,ze brak reakcji sprawi,ze przestanie - jednak 5 lat to stanowczo za dlugooooo i teraz chyba musze robic porzadek, tylko tak chcialam uniknac klotni w rodzinie a teraz to dopiero sie pewnie zaczna akcje z jej strony