Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fmd cleaning opinia

Polecane posty

Gość gość

Firma zatrudnia osoby z orzeczonym stopniem niepelnosprawności. Do pracy na sprzątaczki i ochrone. Nie robi wyplat na czas. Kase z pfron ciągnie ile się da. A dla pracowników niema. Badania w lux med na własny koszt, zwrot dostanie się po 7 tygodniach przynajmniej. Mają za nic osoby niepełnosprawne, są im potrzebne tylko do tego żeby zarabiać. Mają atrakcyjną ofertę cenową więc wygrywają przetargi po całej polsce, nie mówiąc firmie ze sprzątać będą osoby niepełnosprawne, żadna firma z przetargu nie jest zadowolona.

Gość gość
Za takie pisanie kłamstw możesz zostac cwaniaczku pociągnięty do odpowiedzialnosci karnej. Jak jesteś taki mocny to wymien te niezadowolone firmy. Zobacz jak wyglada praca i jak to niektórzy administratorzy sie zachowują. Można założyc białe rękawiczki i sprawdzać kurz za szafą i na futrynie ale trzeba równiez zobaczyć jakie jest tego podłoże. Gdy firma sprzatająca przez kilka lat przegrywa przetarg to robi wszystko, oczywiscie rękami zaprzyjaźnionego administratora, aby pozbyć sie nowej firmy która zajęła ich miejsce. Jeśli jesteś leniem i podpisujesz umowe a na drugi dzień idziesz na chorobowe to o co masz pretensje. Pracuje w tej firmie drugi rok, zarobki są takie jak wymusza rynek. Przy wyższych cenach oferta odpada i wygrywa kto da niższą cenę. Obserwuję zachowanie niektórych osób przyjmujących się do pracy i jest to dla mnie żenada. Jeśli nawet zdarzy się, że zaczynają pracować to są to tylko pozory. Moja opinia oczywiście dotyczy tylko tej garstki cwaniaków i kanciarzy, którym sie wydaje, że jak za komumy można udawać, że się pracuje a i tak wypłata musi być. Na szczęście jest to margines takich obiboków, pozostali pracują solidnie i uczciwie choć za niskie wynagrodzenie.

Gość gość
drugi to palant

Gość gość
No to jestem obibokiem z nakazem zaplaty mi zaleglych pieniedzy przez Wasza *firme* , nakaz wystawil sad pracy. Zapoznaliscie sie juz z nim? Obibok mowi papa