Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łachmannka

Nie stać mnie żeby wyglądać jak kobieta

Polecane posty

Gość gość
A ja tam autorkę rozumiem. Sama mam 3 letnie dziecko i z dzieckiem można pość do spożywczego itp... ale na ciuchy? Raz byłam i dziękuję... Wzięłam córę z sobą do przymierzalni i uciekła mi stamtąd. Nie zdążyłam nawet jednej bluzki przymierzyć, tylko siup swoja bluzkę na siebie, żeby nie biec za córką w staniku... Zastanówcie się trochę...

Gość gość2
Ja też nie mam z kim dziecka zostawić i się choćby odstresować w SAMOTNOŚCI, a wyjścia DLA SIEBIE, choćby na ciuchy, muszę rozplanować jakbym na jakiś bal miała pójść z dużo wcześniejszym zaplanowaniem.

Gość do tego ignoranta
Do gościa 16:10... A co matki nie mają prawa WYGLĄDAĆ JAK KOBIETY ??? Ciekawe czy twoja matka chodziła w jednych majtkach, żeby móc cię nakarmić? Ciekawe jakbyś się czuła będąc matką w jednych spodniach na tyłku?

Gość gość
Mnie też nie stać na ciuchy ze sklepów, nie mam kasy, żeby sobie wydać jednorazowo z 2 stówy na zakupy i zawsze chodzę do lumpeksu, mam swój ulubiony, tam kupuję jak jest 50% taniej i znajduje mega fajne rzeczy. Może popatrz po aukcjach, czasami ludzie sprzedają tanio fajne rzeczy, a co do zarobku, to daj ogłoszenie, ale kup drugi numer, żeby w razie czego nie szkoda było wywalić, bo zanim zboki zorientują się, że przyjmujesz w domu to nałapiesz stałych klientek.

Gość gość
Autorko mam tak samo jeśli chodzi o brak ubrań i kasy :( Studiuję dziennie i pracuję jeszcze w weekendy, albo po zajęciach. Cała uczelnia się ze mnie śmieje, że wyglądam jak lump. Po opłaceniu wynajętego pokoju, dojazdu, netu, materiałów na studia zostaje mi 200zł na jedzenie. :( :O

Gość łachmannka
Dziękuję wszystkim za rady :) Myślałam, że raczej zostanę zjechana z góry do dołu, bo jak kobieta może doprowadzić siebie do takiego stanu :) ale widzę, że nie jestem sama i więcej osób ma taki problem...

Gość gość
ja pracuje ale tez mam kredyt, za 200 zł w lumpie można kupić 2 siaty fajnych ciuchów czasami lepszej jakości niz w sieciówkach, włosy mozesz sama sobie ufarbowac i obciąć, bielzną sie nie przejmuj bo dobrej jakosci jest droga a i tak jej nie widać, manicure i pedicure tez od biedy, ja tez mam jedne jeansy ale to dlatego ze ciezko mi znależć spodnie na moją figurę,