Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie którzy popierają tzw feministki są chorzy psychicznie

Polecane posty

Gość gość

TAKA PRAWDA

Gość kobiety na traktory
ktos tu sie chce rozliczyc z komuna?

Gość gość
dlaczego?

Gość kobiety na traktory
bo to haslo komunistow, wcielane w zycie po II w.s.

Gość gość
dlaczego (?) :) - to było pytanie do autora... nie podał nawet jednego sensownego argumentu na poparcie swojego stwierdzenia... na zasadzi - "bo tak i już"

Gość gość
nie jestem feministką, bo akurat w Polsce i wsrod takich mazczyzn jakich znam, nie czuję sie absolutnie dydkryminowana, ale sa kraje, w ktorych kobieta musi walczyc i tam taki ruch jest autentycznie potrzebny i pomocny

Gość gość
feministki to przewaznie lezby albo takie co jeszcze nie wiedza ze sa lezbami. babochlopy, ktorym kotłuje sie we łbach.

Gość gość
obecne feministki nie mają nic wspólnego z kobietami z początku tego ruchu. Początkowo chciano zrównania szans, tego by kobieta mogła się rozwijać, pracować itp. a dzisiejszy feminizm jest początkiem zepsucia relacji i wartości rodzinnych. Kobiety idące tokiem myślenia dzisiejszych feministek uważają, że ojcowie są niepotrzebni, że faceci to samo zło, że chłopców należy wychowywać na dziewczynki. Największe ataki zresztą bezpodstawne na mężczyzn, chcących czy pracujących już w przedszkolach, żłobkach czy w szkołach nako opiekunowie czy nauczyciele, są zwykle kierowane przez feministki. Feministki w swojej chorej wizji świata uznają mężczyzn za niepotrzebnych przez co krzywdzą nie tylko inne kobiety, mężczyzn i dzieci.

Gość gość
pierwsze w histori ziemi wzmianki o feministakch powstały w usa, tam powstawały ruchy i nawet specjalne czasopismo. to wszystko hojnie wspomagał finansowo człowiek ktorego potomkowie sa dzis uwazani za prawdziwych przywodców swiata i tworcow teorii NOWEGO PORZĄDKU ŚWIATA. czyli jak napisal ktos powyzej zostalo to stworzone i zaszczepione w mozgach bezmyslnych bab zeby swiad szybciej dazyl do upadku.

Gość gość
do tego , co pisze o obecnych feministkach- skad asz takie inforacje - pzreczytales jakies statuty itp? Nie wysysaj z palca. Akurat znam 2 feministki i sa zupelnie rozne od tego co piszesz, maja mezow dzieci, sa szczesliwe i ladne- walcza raczej o prawa do rownego traktowania w pracy, pensji, o prawa kobiet na swiecie.

Gość gość
ja znam gruba lezbe ktora wyzywa sie na innych. widocznie mam zly obraz patrze przez pryzmat tego kogo znam. widaocznie ta akurat wystawia reszcie kiepska wizytowke

Gość gość
''bezmyslnych bab zeby swiad szybciej dazyl do upadku'' - zrób dobry uczynek i się zabij :D Jak można być takim zjebem i kretynem, by nie umieć napisać ŚWIAT ? :D Kolejne: ''lezba'' :D widać psychicznym dali juz przepustki na święta 🖐️

Gość gość
nie znam osobiście żadnej osoby o innej orientacji niż hetero ale uważam, że to nie feministki psują ten świat, ten świat jest psuty przez nas wszystkich

Gość gość
pisze na ipadzie. pewnie tego nie uzywalas jeszcze. robie bledy bo szybko pisze a feministki to niespelnione kobiety. nie znam zadnej normalnej. zadnej.

Gość gość
OCZYWISCIE rozumiem ze lizesz muszelki innym kobitkom wiec sie obruszylas. pewnie masz zwaly tłuszczu na brzuchu, pysk jak bak od junaka i poczochrane fałdy na mózgu. bylas sama, bedziesz sama i zstaniesz sama. wszystkie spaczone umysły sa skazane na samotnosc

Gość gość
p. taka p. Środa wygląda na spełnioną kobietę :) ma rodzinę, męża, swoją pracę naukową i społeczną, jest znaną działaczką, chyba nie można o niej powiedzieć, że jest babochłopem choć za ładna to nie jest

Gość gość
nie znasz jej prywatnie wiec nie ma sensu nawet pisac

Gość gość
gość - chyba na srajtaśmie :D 1 - tablety posiadają coś takiego jak słownik dla takich cymbałów jak Ty 2 - nawet jesli masz wersje nieprzeznaczoną dla Polski to nie zwalnia Cię to z poprawnej polszczyzny. Można zrozumieć to, że ktoś napisał poszłem zamiast poszedłem ale ŚWIAD ? LEZBA ? :D DEBIL :classic_cool: 🖐️ Poza tym kiepskie prowo 1/10

Gość gość
A ja nieznosze matek polek. Posluszne kretynki modlace sie do swojego pana i wladcy. Nie potrafiacych wychowac syna na mezczyzne tylko kolejnego gbura i buca z rozdetym ego

Gość gość
feministki chcą świata jak z seksmisji tego chcecie? tylko gdzie rodzina? miłość?

Gość gość
Co ty pietdolisz o jakiejs milosci i rodzinie? Ja nie znam zadnej normalnej.

Gość gość
gość Co ty pietdolisz o jakiejs milosci i rodzinie? Ja nie znam zadnej normalnej. x Przeczytaj ze zrozumieniem

Po prostu najwyraźniej kogoś boli, że nie może znaleźć sobie darmowego niewolnika wśród kobiet, nie :)? Nie chcemy aby nasze chłopy się buntowały, nie? Po co, skoro robią za darmo :)? Stąd ta krytyka feministek.

Gość gość
feministki walcza rowniez o to, zeby kobiety mogly w pelni decydowac o sobie, swoim zdrowiu i swoich funkcjach rozrodczych. czyli np. legalny dostep do bepiecznego usuniecia niechcianej ciazy ;)

Gość Pitolicie
Zlepek komorek to nie dziecko! Malo sie nie poplulam czytajac, ze w Polsce jest rownouprawnienie....niezle. Naprawde niezle! To ja sie pytam, skoro mamy takie rownouprawnienie, to czemu jednym z pierwszych pytan na rozmowach o prace pytaja mnie czy jestem panna/mezatka I czy mam dzieci/planuje dzieci, a jak juz je mam to tez zle. Rozumiem tez, ze dzieki temu "rownouprawnieniu" facet choc mniej rozgarniety I z mniejszym doswiadczeniem ma o wiele wieksze szanse dostac prace tylko dlatego, ze nie jest kobieta. Osobiscie uwazam sie za feministke I uwazam ze kazda kobieta, ktora nie uwaza sie za gorsza od faceta jest feministka. A facetom wiadomo, ze nie pasuje, bo nie dosc ze nie maja juz niewolnicy, to jeszcze nie ma sie juz jak wykazac przed kobieta kasa, bo kobieta ma swoja....I coraz wiecej kobiet zarabia wiecej niz faceci.......ale coz, kobiety sa znacznie lepiej wyksztalcone. Polska I rownouprawnienie.......uheheheheheee I ani brzydka ani gruba nie jestem. Lesbijka tez ze mnie zadna