Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cesarka 30 grudnia

Polecane posty

Gość gość

Umówili mnie na cesarkę na 30 grudnia, termin miesiączki mam 5 stycznia.Normalnie się pochlastać

Gość gość
A co na Sylwestra się chciałaś wybrać. ;) Czy może wolałabyś rodzić w nowym roku?

Gość gość
Taki głupi czas. Cesarki planowe w moim szpitalu robią w środy. 38 tc ciąży przypada na 25 grudnia a kolejna środa to 1 styczeń. Mam nadzieję,że jak pojadę i nie będzie żadnych symptomów porodu to mnie przetrzymają chociaż do 2 stycznia.

Gość gość
Oj tam ja mam termin na 2 stycznia, z tym ze chyba porod sn.chcialabym juz przed swietami urodzic ale nie mnie o tym decydowac...

Gość gość
zmien ten termin chocby na 1 stycznia. dzieciak pojdzie wczesniej do szkoly jak sie urodzi 30 grudnia.

Gość gość
Jestem świadoma tego co czeka dziecko urodzone 30 grudnia, starszy syn jest z 10 grudnia i widzę jak w tyle jest za swoimi rówieśnikami z pierwszej połowy roku. Ale jest szansa na przełożenie operacji na 1 lub 2 styczeń. Na szczęście mam znajomą położną, która porozmawia z ordynatorem, no chyba że mała zechce przyjść na świat wcześniej, wtedy to juz nie nie poradzę.

Gość gość
A pamiętacie rok temu o tej porze panikę mam IV.2012 i I.2013 kwartałów? Swoją drogą ciekawe kiedy zmienią i zabiorą ten roczny płatny urlop...