Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj jedyny facet a chce zrobic test na ojcostwo

Polecane posty

Gość gość

Moj maz chce zrobic test po narodzinach dziecka. To byl i jest moj jedyny mezczyzna. Jestem skonsternowana. Skad taki brak zaufania. Albo ma cos za uszami albo ma niskie poczucie wlasnej wartosci. Ne wiem co o tym myslec. Dla mnie to niewyobrazalne, wiedzial ze jest ierwszym i taki numer chce wyciac?

Gość gość
Może cię prowokuje żeby wnioskować z twojej reakcji? A dlaczego? Wystarczy że koledzy naopowiadali mu trochę mniej lub bardziej prawdziwych historyjek (z takich co to przydarzyły się koledze szwagra).

Gdybym ja była w takiej sytuacji to ....niech chłopina robi test.Ale z dniem wyników również robię jemu wyprowadzkę. Zero zaufania = koniec związku.

Gość gość
Ja w takiej sytuacji zezwoliłabym na test. po otrzymaniu wyników kiedy temu byłoby głupio i by się kajał dałabym drugą kopertę z pozwem o rozwód.

Gość gość
Niby teraz kreci ze lepiej wiedziec bo co gdyby dziecko w szpitalu podmienili.

Gość gość
może sam ma coś na sumieniu i tak je sobie czyści? a może po prostu sobie w taki durny sposób żartuje z Tobą? albo jak ktoś wyżej napisał - ma super życzliwych kolegów, którzy słyszeli, że szwagra brata kolegi żona kiedyś... :)

Gość gość
moze dałas d**y i teraz się boi, ma chłop prawo na cudze nie łożyć

Gość gość
Czytalas gazety plotkarskie? Samabym sobie testy zrobila pov5akiej p8saninie. Glupiego keza masz ake to nie oznacza, ze zlego.

Gość gość
Kto wie czym ta chec jest powodowana. Moze jest Ciebie pewien, ale chce wynikiem testu zamknac komus buzie? Moj partner zostal oficjalnie uznany za bezplodnego, a ja... Wlasnie jestem w ciazy :-) Mimo tego ani przez chwile nie watpil, ze to bedzie jego dziecko. Stwierdzil, ze moze "ktos tam w gorze" podarowal mu ten jeden zloty strzal ;-) I tak sobie wymyslilam, ze mimo jego postawy i tego, ze jest moim jedynym partnerem seksualnym to bede chciala zrobic taki test. Nie po to, zeby jemu cos udowodnic, ale po to, zeby nikt nie mial podstaw do wysuwania jakichs niezdrowych hipotez ;-) Jezeli takie zaswiadczenie ma uspokoic Twojego partnera, ktory pewnie poprostu nasluchal/naogladal sie glupot to czemu nie? Mysle, ze im chetniej przytaniesz na te niecodzienna propozycje, tym mocniej bedzie wierzyl w Twoja wiernosc***prawdomownosc.

Gość gość
Dobre dobre :) jakbym była w takiej sytuacji....dobra rób test i dziękuj***ardzo koniec związku a dziecko i tak Twoje alimenty i kontakt tylko w sprawach dziecka.Tak poniżyć swoją kobietę...

Gość gość
"Moze jest Ciebie pewien, ale chce wynikiem testu zamknac komus buzie?"- taaa, więc może pozwolić żeby koledzy powątpiewali w wierność żony i sam załatwi papierek, pomacha nim kolegom przed nosem i zawoła: popatrz, mam dowód że mnie nie zdradza! Tak to ma wyglądać? Mój by dostał te badania, od razu, razem z wnioskiem o separację i pozwem o alimenty.

Gość gość
Może jakiś jego znajomy miał sytuacje gdy okazał się nie być ojcem? Mój mąż np miał taką sytuację. Był w związku bez ślubu, normalnie żyli, wychowywali córkę kilka lat. W końcu się rozstali, mąż później poznał mnie, i tamta kobieta z zemsty zaczęła utrudniać kontakty. Ja nie widziałam żadnego podobieństwa jego córki do niego i poprosiłam aby zrobił testy na ojcostwo. I co? Po 6 latach okazało, się że to nie jego córka. Takich historii jest mnóstwo, tylko faceci albo się prawny nie dowiadują, albo wychodzi gdy dziecko zachoruje i potrzeba jakiegoś przeszczepu czy coś. A jak szukałam porady prawnej co trzeba zrobić aby ojcostwu zaprzeczyć to ciągle czytałam "naiwny że dał się wrobić w dziecko, mógł robić testy od razu po urodzeniu", ale skąd miał wiedzieć? Twój facet chce mieć po prostu pewność. Matka zawsze jest pewna, a facet nie ma takiego luksusu. Zapytaj się szczerze o powód, co go skłoniło że chce zrobić takie badania.

Gość gość
wychodzi na to że ta ciąża to wpadka i on jako że się ''zabezpieczaliście'' podejrzewa skok w bok.jakby ciąża była planowana to i problemu by nie było.Mimo wszystko jakbym takie coś usłyszała dostał by w paszczę i dziecka nie zobaczył.

Gość gość
Ciaza nie byla wpadka. Seks byl w dni plodne specjalnie zebym zaszla.

ja tam nie wiem jak inni ale sam zawsze ale to zawsze bede robil test... :P:) zbyt dobrze was znam laski... :*

Gość ex_debill_znowu_po
wyślij go natychmiast niech zrobi test na HIV i choroby weneryczne

Gość Zolza gość
Mama's baby , Papa's maybe :p

Gość gość
wiecie co moj maz tez zartowal, ze musi zrobic testy po narodzinach dziecka, ale w sumie ja bylam temu 'winna', bo sama sie zastanawialam jak to mozliwe, bo musialam zajsc w ciaze uprawiajac seks albo 8go, albo 27dc. Ale ostatnio tez byly stresy, bo zaszalelismy przed okresem, a pozniej sie martwilam, choc niby nie bylo opcji ciazy. I wtedy slyszalam juz na powaznie, ze jesli bede w ciayy, to robi testy- i wtedy tez mnie zastanowilo , ze musi mi nie do konca ufac

Gość gość
za dużo newsweeka czyta ten twój facet, według redaktora tego szmatławca każdy z każdym się k****. No ale jak ma myśleć gość, który sam jest w tym najlepszy, sam rypał i rypie do tej pory przyjaciółkę i świadkową swojej byłej już żony

Gość wewe55
Dobre mam doświadczenia z firmą Medicogen -medicogen.com. Udało się całą sprawę załatwić w ciągu tygodnia, wiem że w wyjątkowych sytuacjach są w stanie takie badania wykonać w ciągu 5 dni. Laboratorium jest prywatne, posiada specjalny certyfikat ISO, dzięki któremu może wykonywać badania, które będą mogły być dowodem w postępowaniu sądowym.

Gość gość
Jedyny -a on o tym wie ?

Gość gość
czego oczy nie widzą temu serce nie żal ;) po co się wkurwiać, że mogło by nie być jego, jak dziecko od małego będzie go traktować jak ojca

Gość gość
Moj też mi mówił że chyba musi zrobić testy po obejrzeniu reportażu o oknach którzy nie wiedzieli że dzieci które wychowują nie są ich. Ja się z tego śmiałam. A jak urodziło się dziecko to wyglądało jakbym to ja nie była prawdziwa mama. Wykąpana tata! Wysmiewalam go nieraz ze testy chciał robić. Teraz córka ma 4 Lara i nadal jest w ogóle do mnie nie podobna tylko jak on w żeńskiej i młodszej postaci.

Gość gość
" Potwór z bagien 2013.12.12 Gdybym ja była w takiej sytuacji to ....niech chłopina robi test.Ale z dniem wyników również robię jemu wyprowadzkę. Zero zaufania = koniec związku. gość 2013.12.12 Ja w takiej sytuacji zezwoliłabym na test. po otrzymaniu wyników kiedy temu byłoby głupio i by się kajał dałabym drugą kopertę z pozwem o rozwód. " Ojej jak tu łatwiutenko sie wszystkie laski na kafe rozwodzą. A tam rozwód. To takie nic. A najprościej to jest obcych ludzi rozwodzić. To wtedy jest tak samo jak przeczytać że ktoś miał wypadek samochodowy, no smutne ale to o kim innym pisze więc można wrócić do swoich zajęć i żyć jak do tej pory

Gość gość
Mój mąż jeszcze przed ślubem zapowiedział, żę jak urodzę to zrobi test.Wowczas się z tego śmiałam, ale jak po 4 latach urodzilam, zrobil. Nie dziwię się jemu, w najbliższej rodzinie miał przyklad, że człowiek wychowywal nie swoje dziecko. Sprawa wyszła przypadkiem, dziecko mialo już 14 lat. Jak nie masz nic na sumieniu-niech robi, Waszemu małżeństwu to nie powinno zagrożić.

Gość gość
Może wie ze był pierwszym ale nie jest pewien czy ostatnim :). Tylko idiota ufa kobiecie

Gość gość
Sam ma za uszami...

Gość gość
Moj mąż ufał i placi bylej, a dziecko wedlug mnie wcale niepodobne. Gdybym to ja byla ojcem, sprawdzilabym.

Gość gość
Moje dzieci to skóra zdjęta z męża, nawet odruchy mają podobne. Wszyscy wokół to mówią, po prostu ksero ojca. Jedna tylko teściowa twierdzi, że w ogóle do niego nie podobne i ciągle coś insynuuje. I tak miesza, mąci, że chyba sama zaproponuję ten test i wynikami wytrę jej buziulkę. Małżeństwem jesteśmy już ponad 10 lat, a ona dalej sądzi, że to tylko " na chwilę " i jej synek wróci do mamusi. A przy tym udaje jak bardzo kocha wnuki.