Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam mało wyraziście

Polecane posty

Gość gość
Solarka nie jest taka zła jesli dawkowana umiejętnie..

Gość lukasxxxxxxx
Rozbawiłaś mnie tą puentą "...no taka bida" Kocham Cię za to ! :)

Gość gość
lukasxxxxxxx, oho ;) no bida, bida, ale znowuż tak wiele na to się nie da poradzic :) kupę forsy musiałabym mieć np. żeby sobie zrobić rzęsy taką drogą odżywką

Gość lukasxxxxxxx
Nie musisz wcale używać kosmetyków z górnej pułki, jak myślisz że wszystkie dziewczyno którym się przyglądałaś używają drogich kosmetyków to jesteś w błędzie, mało którą dziewczynę stać na takie kosmetyki, a jak nawet stać to wolą sobie kupić dużo tańszy odpowiednik, bo daje podobny efekt a czasami nawet lepszy. Jak Ci tak zależy na tym żeby poprawić swój wygląd poszukaj w internecie jak to zrobić bo naprawdę jest mnóstwo sposobów, gdzieś czytałem że witamina C w kroplach dla niemowląt jest bardzo dobra na poprawę cery wystarczy co dziennie kilka kropel wetrzeć w twarz do tego maseczka z ogórków i już po paru dniach widać poprawę to jest nie drogie, a ma działanie takie jak drogi kosmetyk. A solarium wcale nie jest takie złe jak używasz z umiarem, raz w tygodniu 10 minut dało by Ci więcej dobrego niż złego, oczy by rozjaśniło i dostarczyło trochę witamin odpowiedzialnych za lepsze samopoczucie.Jeszcze jak byś kilka razy w tygodniu trochę pobiegała czy nawet w domu trochę poćwiczyła to poprawa nastroju gwarantowana ! :)

Gość gość
Ale ta odżywka do rzęsów kosztuje minimum ponad 300 zł i ona powoduje wzrost i podkręcenie rzęs. Revitalash taka http://www.revitalash.com.pl/. Ja używam innej, za kilkanaście złotych, od pół miesiąca i efektów na razie brak, ale będę uzywać, może chociaż trochę pomoże :) właśnie muszę się zaopatrzyć w krem z witaminą C ;) ćwiczę w domu od paru tygodni - bo m.in chcę trochę schudnąć no i może to coś pomoże na mało wyraziste rysy (szeroka twarz) - jak oglądałam zdjęcia dziewczyn, które ćwiczą, to fajnie wyostrzały im się rysy, nawet jak przed nie były otyłe. Na solarkę się chyba przejdę w przyszłym tygodniu. Ale na początek na 3 minuty i stopniowo będę zwiększać, bo mam naprawdę wrażliwą skórę.

Gość lukasxxxxxxx
Daj sobie spokój z tą odżywką ! Nie dojść że droga to jeszcze nie wiadomo czy działa, takie rzeczy nich kupują sobie modelki, Ty tego nie potrzebujesz, na żaden pokaz się nie wybierasz ! A co do kremu z witaminą C to lepsze będą z pewnością krople bo w nich masz czystą witaminę C, a w kremie zapewne jest dużo mniejsze stężenie tej witaminy. Dobrze że pomyślałaś o solarium to z pewnością C***omoże w poprawie wizerunku oraz nastroju, tylko te 3 minuty to będzie mało nawet jak dla Ciebie, myślę że na początek przy twojej delikatnej skórze to 5 minut będzie OK zresztą Ci doradzi osoba prowadząca solarium co i jak ! Dobrze że ćwiczysz, tylko żeby były jakieś efekty takiego treningu to musi być w miarę intensywny i systematyczny oraz musi trwać co najmniej 45 minut i ćwiczenia odpowiednie. Napisz jaki masz plan treningowy ? Bo bez odpowiedniego planu będzie dalej bida ! ;););)

Gość lukasxxxxxxx
Jak chcesz to napisz na mojego maila > master@uk.pl < jaki masz plan treningowy i czy stosujesz jakąś dietę to Ci trochę pomogę jak chcesz ! Chyba że tu na cafeterii chcesz pisać.

Gość magdalennnna
1. idź do kolorystki. ona powie ci, jakie kolory dobierać do makijażu i ubrań. 2. uśmiechnij się 3. jedz dużo warzyw i owoców, ruszaj się, nie pal tyle.