Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia19

bóle brzucha w ciąży ratunku

Polecane posty

Mam problem ... Jestem w 30 tygodniu ciąży i od paru dni mam dziwne bóle brzucha . Najpierw czułam kłucie w podbrzuszu ( po prawej stronie ) , myślałam ze to normalne , ale teraz sie naprawde boje bo boli mnie górna część brzucha i doszły przy tym wymioty i biegunka ... Pomóżcie dziewczyny !

Gość gość
a dlaczego nie jedziesz na pogotowe, przeciez to nic cié nie kosztuje, niech sprawdzá , zawsze jak co cié niepokoi masz prawo jecha i sprawdzic, tutaj nikt diagnozy ci nie postawi, moee co dzieje sié z łożyskiem , u mojej koleżanki przy wymiotach złym samopoczuciu było zatucie ciązowe, jeżeli masz niepkój i ból jedz na położniczo-gonekologiczny na izbe niech ci sprawdzą

Gość Ika Mon
popieram przedmówczynie

Gość gość
Ja jestem w 23 tc i cał czas mam kłócie w dole brzucha, ostatnio do od paru dni pod rząd

Gość gość
tak ale dziewczyne boli teraz i u góry do tego wymioty i biegunka, powinna jechać niech to sprawdzą na izbe, tam muszą reagować a takie usg nic nie kosztuje

Gość gość
Dość gadania i "biegiem" na pogotowie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lilianka1234lilka
moim zdaniem powinnas pojechac do szpitala zeby skontroolowali sytuacje. wymioty i biegunka moga spowodowac tez odwodnienie organizmu, a w ciazy to nie jest wskazane

Gość gość
natychmiast powinnaś jechac na pogotowie mnie we wczesnej ciąży też bolał brzuch - naczytałam się m.in na tym forum ze na początku to normalne i lekcewazyłam to... i co ? poroniłam w 7 tyg ciąży...

Gość gość
niby klocie w jajniku gdzie jest bobasek jest normalne tak mi powiedzieli, ale jak jestes w bardziej zaawannsowanej to jak bym pojechała na pogotowie.

Gość gość
Przecież autorka napisała tylko jeden post i potem się nie odezwała więc pewnie poszła do lekarza albo na izbę przyjęć.

Gość gość
odruch wymiotny może powodować przedwczesne skurcze! ja złapałam jelitówkę w 34 tc, pojechałam do przychodni to od razu wysłali mnie do szpitala i leżałam pod kroplówkami 4 dni.

Gość gość
ja mam podobnie jak akutorka tylko ze jestem w 13 tygdoniu boli mnie od 3 dni brzuch na dole takie ciagniecia , przewaznie w nocy sie nasila bol jest podobny zakwasow jak bym byla po ciezkim wysilku , wczoraj mialam troche brazwoych plamek na bieliznie takich ledwo widocznych , bylam w szpitalu ale ze mieszkam w chorym kraju nie zrobili mi nawet usg tylko zbadali cisnienie i temp i na oko powiedzieli ze wszystko ok na usg mam dopiero na poniedzialek , bardzo sie martwie co sie dzieje :( moze ktoras miala podobnie i wszystko k