Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym palicie w piecach węglem olejem drewnem groszkiem

Polecane posty

Gość gość

czy czym ?

Gość gość
właśnie?Bo smórd zabija nas ! fuj

Gość gość
drewnem co chwile trza z*********ć podkładac ale jest ciepło w miare czysto noi piec w kuchni nie w piwnicy

Gość gość
rozpalamy tylko i samo gaśnie. wtedy udajemy zdziwienie.

Gość gość
gość - też mnie denerwuje ten smród, gdy spojrze na komin i widzę czarny dym jak smoła, śmierdzi jak s*******n, tak jakby ktoś palił w piecu plastikiem - podpalcie kiedyś torebkę foliową albo butelke po cocacoli - taki sam wstrętny smród palonego plastiku :(

Gość bgfdgvdcsxza
słucham , palstikiem ???Niemożliwe cąły dzien palić plastikiem ,to niebezpieczne ,to świnstwos ie klei

Gość węglik
ja już od dłuższego czasu kupuję węgiel w SmartTrans. Ostatnio przeglądając ich stronkę internetową natknąłem się na ciekawe promocje. Jeżeli jesteście zainteresowani podaję Wam ich tel. 503 352 341

Gość jasiekć
ja przez dwa ostatnie lata paliłem węglem. teraz postanowiłem wypróbować ekogroszek. Cenowo chyba najbardziej opłaca się brać ze SmartTrans. Z tego co mi wiadomo przez cały miesiąc mają ciekawe promocje. Podsyłam dane kontaktowe -tel. 503 352 341

Gość gość
Firma Smart Trans ma w tym momencie najlepszą ofertę na węgiel a szczególnie na ekogroszek. Zamówiłam u nich na tę zimę i jestem mega zadowolona. Pan Kazimierz dowiezie Wam wszędzie gdzie chcecie :-)

Gość gość
No to ile kosztuje tona miału u tego pana Kazimierza i jak liczy sobie za transport?

Gość gość
Masz racje wegiel z Smarttrans jest o wiele lepszy. Polecam. Ogrzewanie z Smarttransem wychodzi o wiele taniej

Gość Marikolka
Ja kupuje ekogroszek tam gdzie parę osób tu w tym Smarttransie. Dobrze się spala, jest ekologiczny (a mam zieloną córkę, więc to ważne :D) wychodzi niedrogo w porównaniu z jakością. Z czystym sumieniem mogę wam sugerować zakupy u nich.

Gość gość
ja pale pieniędzmi ,mam ich nadmiar

Gość gość
my palimy węglem. Nie płaciemy za niego dużo bo kupujemy go w www.multiwegiel.pl . Jest zapakowany i wygodny w przewiezieniu.