Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bielanka

Świąteczne paczki dla dzieci od waszych pracodawców

Polecane posty

Gość Bielanka

Czy wasze dzieci dostają jakieś podarki bądź bony pieniężne? Jakie/ile? Praca państwowa czy prywatna? Firma mała/duża? x Do mnie pocztą ma przyjść prezent dla dziecka ur. w 2013. Ciekawe na co się szarpnął zakład;) (prywatna korporacja).

Gość gość
prywatna firma, duza, prezent kupuja rodzice do 150zl, firma oddaje kase, impreza z mikolajem, cateringiem z alko, zabawami itp

Gość gość
Ha dobre. Pewnie paczkę pieluchy i kartkę z Mikołajem a ty myślisz, ze stopkami10 000 dostaniesz. :-)

Gość Bielanka
U mnie też jest impreza, ale słyszałam że drętwa i na pewno bez alko. x Pomysł, żeby samemu kupić jest nawet spoko, ale później co - bierze się paragony?

Gość gość
oo ja to mogę zapomnieć o tym u mojego prywaciarza :D ale przypomniały mi się czasy jak byłam mała, mama pracowała w spółdzielni mieszkaniowej i na początku była impreza z mikołajem i dostawaliśmy słodycze, później to znieśli i dostawaliśmy bony, nie pamiętam na jaką kwotę ale na jakąś fajną zabawkę wystarczyło

Gość gość
Tak, bierzemy paragon, podpisany prezent dajemy do firmy 2 dni przed impreza i juz. Dla nas to fajna opcja, bo lepiej wiemy co sie spodoba naszemu dziecku, a za 150zl mozna juz cos sensownego kupic.

Gość gość
U nas przypadkowe prezenty z tzw. gratisów. Można super trafić albo na badziew - nigdy nie wiesz. Ale idea jest i trwa. Samą ciekawi mnie, co dostanie mój syn (1sza jego paczka).

Gość gość
My jeszcze dziecka nie mamy ale u męża w pracy szef daje dzieciom paczkę słodyczy za ok. 50 zł. Czy i co dostanie nasze dziecko za rok to nie wiem - firma mała, 10 pracowników i dawno niemowlaka nie było :)

Ja tam nigdy nie dostawałam paczek na dziecko :D Jak już to bony/kasę na Święta. Ale mój mąż to tak ;) Praca 1 - b.duża firma,prywatna. Były dla rodziców bony+kasa dla rodziców oraz paczka ze słodyczami za 100 zł. Praca 2 - NIC :D Teraz jest praca 3 - dla dzieci nic.Ma być kasa na Święta.