Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Male B

Małe cycki

Polecane posty

Gość Male B

Czy małe piersi mogą się podobać (małe B)? Czy ewentualnie jeśli kobieta jest chętna na eksperymenty w łóżku i lubi seks (oral z połykiem, różne pozycje, zabawki, anal i ogólnie dużo seksu) i poza tym ma zgrabne, umiarkowanie szczupłe ciało, to mały rozmiar biustu nadal ma tak ogromne znaczenie dla facetów (fakt, na hiszpana nie da rady, ale z drugiej strony szybko nie obwiśnie taki biust)?

Gość cycki B są debeściarskie
Co prawda gdyby tu był gwiazdorek to by cię zmieszał z gównem że poniżej Ci się nie liczą. Ale na razie ma bana więc chyba się nie zjawi :P

Gość cycki B są debeściarskie
*poniżej C się nie liczą :(🖐️

Gość Male B
Ale one są naprawdę małe :( Poprostu takie mi natura dała, o tyle łaskawa była, że chociaż kształt ładny mają, ale bez push-up'a, to praktycznie ich nie ma :( Osobiście gdybym miała wybierać, to wolałabym większe (duże C, bo większe, to się szybko obwisłe robią i też nizbyt ładne są), ale nie mam na to wpływu. Czy naprawdę takie małe cycki mogą sie podobać? A jeśli nie, to czy entuzjazm w seksie i to, że kobieta autentycznie lubi seks i poza tym ma ładną figurę, może to zrekompensować?

Gość gość
Małe piersi też mogą być sexi! Miałem na roku znajoma z małym biustem a kręciła mnie dość mocno - ona i jej biust. Jeśli biust jest mały a reszta ciała w inny sposób atrakcyjna plus Dobry seks to każdy facet może być Twój! Pamiętaj ze Ty z takim biustem możesz być bardzo hot!

Gość gość
Jestem pewien ze moga... cycki to nie wszystko

Gość gość
Ja mam chudego penisa i co ? Niestety musze jakos z tym zyc.

Gość gość
A ile masz lat autorko?

Gość Duze F
Ja się chętnie poocieram swoimi cyckami o twoje skarby. :p

Gość Male B
To wcześniej to jakiś podszyw - mam 30 lat.

Gość gość
Rozejrzyj się kto ma naprawdę duże cycki :D takie, które są duże, szerokie. Faceci lubią szczupłe, drobne laski. Wąskie w pasie :) a szczupła laska z dużym (nie średnim) biustem jest 1 na 100.

Gość Male B
Szczerze wole średni rozmiar penisa, ale wiem, że nie na wszystko ma człowiek wpływ. Natomiast wole kochanka z małym penisem, a z fantazją, zręcznymi dłońmi i językiem, niż debila z wielką pałą, który uważa, że już się starać nie trzeba.

Gość Duze F
1 na 100 to tak naprawdę dużo :D

Gość gość
zazdroszczę małych cycków :(

Gość gość
Ciez sie ze masz male i c**plecy od nich nie bola i nie musisz zbierac kasy na pomniejszenie bo ja mam G, 18 lat nie moge nigdzie znalesc stanika na mnie a jak znajde to kosztuje fortune, nie moge spac na brzuchu bo czuje dyskonfort i jak juz muwilam musze zbierac na operacje namiast odlozyc na studia bo mi przeszkadzaja a ty ciesz sie ze tak nie masz bo ja bym naprawde chciala miec B/C

Gość Male B
No wiem, że z takimi bardzo dużymi, też wesoło nie jest i też na to wpływu nie miałaś. Ja gdybym miała kasę, to bym pewnie powiększyła, ale nie mam kilkunastu niepotrzebnych tysięcy. Poza tym lepsze małe, niż takie po nieudanej operacji, a różnie z tym bywa. No i najgorzej, że to naprawdę trzeba mieć dużo kasy, żeby w razie czego po paru, parunastu latach w razie czego powtórzyć operację, bo to nie jest efekt dożywotni. Farciary te, które od razu mają takie ładne, duże C i zgrabne ciało.

Gość Male B
"reszta ciała w inny sposób atrakcyjna plus Dobry seks" - panowie rozwinćie ten skrót :)

Gość gość
Drogie Panie czy wy naprawdę uważacie że dla faceta ma znaczenie wielkość waszych piersi? Owszem ma... ale tylko wtedy kiedy facetowi zależy tylko na seksie, jeśli kocha, to wasz wygląd nie ma większego znaczenia!!!

Gość Małe B
OK, a jeżeli chodzi tylko o seks, to czy dobry seks może zrekompensować małe cycki? No i przecież facet od razu się nie zakochuje, tylko właśnie na początku głównie na wygląd zwraca uwagę.

Gość Małe B
A mówili Ci faceci z jakiego powodu szaleją?

Gość gość
Owszem na wygląd zwraca się uwagę, ale jest on ważny tylko przez pierwsze kilka minut i uwierz że w tym wyglądzie nie piersi odgrywają główną rolę :) później zwraca się największą uwagę na osobowość, charakter i to co kobieta ma do powiedzenia. Oczywiście są faceci dla których piersi i w ogóle wygląd ciała kobiety to podstawa... ale takich radzę unikać.

Gość gość
Widzę jak patrzą na mnie, jak mnie wzrokiem pożerają :)

Gość gość
Ja mimo iz jak kazdy facet lubie popatrzec na ladny biust nie mialbym nic przeciwko temu, zeby moja dziewczyna miala male piersi. Jest przeciez twarz, oczy, wlosy, nogi i reszta ciala na ktora zwracam uwage no i oczywiscie osobowosc ktora jest strasznie wazna :)

Gość gość
powtarzalem juz to nie raz, i powtarzac bede, bo ten temat sie pojawia tutaj srednio co tydzien. Moje najlepsze kochanki mialy male cycki, jedna wogole nie miala, powaga, i nie zamienilbym ich na nic innego. Dla mnie wielkosc cyckow nie ma wogole znaczenie, w zasadzie ma, jak sa duze i obwisle, to sie brzydze :o

Gość Małe B
Ale chcesz mi powiedzieć, że tak lubisz małe cycki lub nawet ich brak? Czy poprostu były takie z******te w łóżku, ze byś ich nie zamienił na inne i cycki już nie miały znaczenia? Gdzie nie patrzeć faceci oglądają się za cyckami, więc jak się cieszyć z tego że są małe - nic dziwnego, że kobiety się tu o to tak często pytają, bo łatwo w kompleksy wpaść. Ja może mega kompleksów nie mam, ale nie do końca swoje lubiłam, natomiast jak czytam Wasze wypowiedzi, to naprawdę przestaje przejmować się ich wielkością.

Gość gość
Kobieto!!! Co się uczepiłaś tych małych cycków i co ma z tym wspólnego z******ty seks? Myślisz że seksem przyciągniesz faceta i że zrekompensujesz mu to że masz małe piersi? Jeśli facet będzie Cię pragnął i pożądał, to możesz w łóżku leżeć jak kłoda i nie mieć w ogóle piersi... a on i tak będzie zadowolony, bo będzie miał świadomość że jesteś obok :)

Gość gość
Nie, po prostu wszystkie moje nejlepsze kochanki mialy male cycki i tyle, lubie ksztaltne cycki, nienawidze zwisow, nie mam nic przeciwko malym, a nawet ich braku. Moze to wlasnie dlatego, ze te kobiety nadrabiaja temeramentem i umiejetnosciami. Wole 1000 razy bardziej dobra kochanke bez cyckow, niz klode z balonami. Zreszta, ja nigdy jakos nie zwracalem uwage na wielkosc piersi. Moze to jakis wymysl facetow ktorzy musza podbudowac swoje ego tym, ze maja kobiete z duzymi cyckami, nie wiem...

Gość gość
Ładny i kształtny tyłeczek jest milion razy lepszy niż duże piersi.