Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po porodzie nadal mozecie uprawiac sex taki sam jak przed porodem

Polecane posty

Gość gość

bo mnie boli jedynie po bozemu ,moge inne pozycje to masakra,a przed porodem na jezdzca i od tylu uwielbialam,czy tez tak macie?

Gość gość
Ile jesteś po porodzie ?

Gość gość
4 lata,i nadal czuje inaczej niz przed porodem,niby maz nic innego nie czuje

Gość gość
Dziwne, ja tak nie miałam, jest normalnie. Może powinnaś zapytać swojego ginekologa ? :)

Gość gość
moja rodziła 3 razy i nic to w naszym sexie nie zmieniło

Gość gość
moze jestes gruba a ostatnie twoje zajecia w-f odbyly sie w pierwszej klasie podstawowej. Pozniej sie dziwia, ze tam sie wszystko rozlazlo i boli, blehhh

Gość 18_Monika
Ja miałam po porodzie mniej chęci na igraszki w łóżku. Okazało się, że moje libido było na niskim poziomie. Dlatego skorzystałam z takich tabletek - http://wsad.it/gosc/venicon-for-women . Dała mi je koleżanka, która też po urodzeniu dziecka miała mniejsze libido. Teraz - po 4 tygodniach jest duużo lepiej.

Gość gość
z mezem po porodzie uprawiam duzo mniej seksu bo pracuje za granica i co pol roku przyjezdza ale poznalam super faceta ktory mnie dopieszcza w wolnych chwilach a jak juz doswiadczylam to ma wiekszego od meza mojego i jest dlugodystansowcem co mi to bardzo pasuje bo ja biore ile daje nie odmawiam tylko sama czasem na jezdzca sobie pakuje az z cyckami do gory podskakuje

Gość gość
Wprawdzie urdzilam sn tylko jedno ale zadnego problemu z seksem nie mialam wiec radze isc do specjalisty nie ma sesu sie meczyc forum tez ci nie pomoze

Gość gość
Kobieto, już miesiąc po porodzie powinnas odwiedzić ginekologa żeby sprawdził czy wszystko jest ok. Później co rok cytologia. Przeciez to kazda dorosła kobieta wie. Ja 3 lata po porodzie zapomniałam, że w ogóle rodziłam:) skoro Cie boli to cos jest nie tak. Ginekolog i cytologia.