Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyrki i rockandroll

Polecane posty

Gość gość

czy pyrki i wielkopolanie nie lubią rokenrola?

Gość gość
hej, a co z nim nie tak? lubie czasem sie wyciszyc*****sluchac poezji spiewanej, a Zebrowski mruczacy w kazdym kawalku wzbudza u mnie odruch wymiotny! przeciez jak on z Janda calego Lesmiana spiewaja, to az serce mieknie :)

Gość gość
nie no Niemen to już jest bardzo wysoka półka, nie rób sobie jaj. spróbuj czegoś oprócz Pod Papugami i Dziwny jest ten świat, pojedź w Bieszczady, siądź w jakiejś drewnianej zakapiorni późnym wieczorem, poproś pana Drwala, żeby dał Ci Dębowe Mocne i puścił Niemena. marzenie :)

Gość gość
A czy to sie musi wykluczac?

Gość gość
Luxtorpedy teraz slucha kazdy kto ma dziure w d***e, a Lemmyego lubie bardzo. ja lubie ordynarna i bardzo ostra muzyke, ale czasem czlowiek tez chce sie wzniesc centymetr nad ziemie!znasz Devina Townsenda?www.youtube.com/watch?v=LeG-6bpeUkAalbo Kylese?www.youtube.com/watch?v=fZWG4hFt1tA tu nie ma nic o poezji i można klepac, rznąć i ciosać swoją siekierką :P

Gość gość
Naprawdę, nawet moje współlokatoreczki, które słuchały muzyki z "z radia" słuchały Autystycznego!

Gość gość
małomiasteczkowość?;)

Gość gość
a czego prócz Motorhead i Luxtorpedy słuchasz Kravmagiku?

Gość gość
pare lat temu bylam na telebimie podczas Wholle lotta Rosie :) to Ty na lekko wybrales Harlem? i. od metalu przez punk, poprock do klasycznego rocka. lubie duzy rozstrzal, przynajmniej wiesz, co lubisz i za co. dziwne, ze smiejesz sie z Niemena, wyglada, ze masz dobre ucho.

Gość gość
Herlem jest wyjątkiem...sentyment do mojej starej:)

Gość gość
to dobrze, ze stara (26 lat ma czy mlodsza ta stara?:P) nie slucha britney, bo sentyment to sentyment