Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 2 pokojowe mieszkanie i jest mi za ciasno

Polecane posty

Gość gość
Ja jak słyszę, że ktoś mieszka z rodzicami to od razu automatycznie mu współczuję.

Gość gość
eeee to ja juz wole zyc na 55 metrach w 3 osoby niz mieszkać z rodzicami . Rodzice maja ponad 200 metrow + duzy ogród i mieszkają tam sami ale nie chciałbym z nimi mieszkać. Dla mnie to dziwne mieszkać z rodzicami .

Gość nie wiem jak dajecie rade
a może zazdrościsz? :D zapewne siedząc w 40 metrowej klatce możesz mi współczuć tego że mam dla siebie ponad 320mkw .... fakt jest czego wspolczuć :p

Gość gość
nie wiem jak dajecie rade - taaa jasne wszyscy zazdroszczą ci tego ze mieszkasz z rodzicami . ..prosze cie

Gość gość
moje mieszkanie to 50 metrow kwadratowych. ale mamy w perspektywie budowe bo tu nam ciasno. mamy 2 pokoje z kuchnia. bedziemy budowac sie u rodzicow a w zasadzie rozbudowywwac ich dom o pietro. namieszkalam sie 9 lat w bloku na swoim :O sorry watpliwa przyjemnosc. co innego jak ktos mieszka z rodzicami i ma tam jeden pokoj a co innego swoje pietro. to zupelnie odrebny lokal. no i jeszcze jest kwestia relacji, bo jak ma sie upierdliwa rodzinke to wtedy nawet na 30 metrach na wynajmie lepiej. na szczescie ja mam normalnych rodzicow.

Gość nie wiem jak dajecie radę
To niby co C**przeszkadza jak ja mieszkam? mamy ogromny dwupoziomowy dom, nie kiesze sie z rodzicami w kawalerce. do tego dzialka gdzie jeszcze z 5 takich domow by postawil. moglibysmy tez wyodrebnic kilka dzialek i sprzedac i za ta kase kupic lub postawic dom. ale NIE CHCEMY BO TU NAM DOBRZE.

Gość gość
nie wiem jak dajecie radę - no to zrozum głupia babo ze innym dobrze w np 55 metrowym mieszkaniu ale na swoim niz w większym z rodzicami. Naprawdę tak ciężko ci to pojąć?

Gość gość
Bo to rozpieszczona jedynaczka, pewnie nie umie sama herbaty sobie zrobić.

Gość gość
a my mamy na 50 metrach 2 sypialnie i część dzienną z aneksem. Jak kupiliśmy mieszkanie, zburzyliśmy wszystkie ściany i postawiliśmy na nowo. Mamy funkcjonalne, może nie przestronne, ale wygodne mieszkanie. Na razie jednego bobaska, ale zaraz planujemy drugie i wiemy, spokojnie możemy tu pomieszkać jeszcze z 3-4 lata. Ostatnio rozmawialiśmy, że nawet jeśli w drugiej ciąży trafią się bliźniaki, to zamienimy się sypialniami i dziec**pójdą do tej większej, a my do mniejszej.

Gość gość
my mamy 71 m2 na 3 osoby i mysle, ze przy 4 bedzie ciasno... wiem, ze ludzie mieszkaja na polowie tego metrazu w 4, ale jakos mi to humoru nie poprawia.