Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terri77

co zrobic

Polecane posty

Gość gość
tu nie chodzi o kucharki praczki itd...po prostu jesteś irytująca weź zerżnij tego swojego Pana i będziesz miała temat z głowy..

Gość gość
wiesz tu chodzi o zazdrość pewnie nie jedna by chciała mieć takiego Pana jak ty...!!!! hahhahahah

Gość gość
ja bym chciala,.zeby moj pan wyprowadzil mnie na smyczy. ty pewnie tez autorko. a tak poza tym popieram.tych co mowia zebys przedyskutowala ta kwestie ze swoim mezem. ciekawe co powie :>

Gość terri77
mąż...nawet gdydym wyszła w nocy-polatać na miotle:)(jest taka bohaterka ksiażki, co noca latała nad miastem....)-nawet by nie zauważył

Gość terri77
gościu-może właśnie o tą zazdrośc chodzi tym "poukładanym" żoneczkom, mamuśkom...a ja się w to nie pchałam...samo przysżło...a jak już jest-to miło, niech trwa....

Gość gość
to niech trwa ..nie rozumiem po co ta dyskusja...mąż Cię zaniedbuje to mu przypraw rogi ..będzie miał nauczkę na przyszłość

Gość gość
i jeszcze byś wyszła nie zauważona to tym bardziej lepiej dla ciebie a nie to co jak nie które muszą się nie źle nagimnastykować aby wyjść z domu..one to dopiero mają problem

Gość terri77
"to niech trwa..."najlepsza odpowiedź!!! dzięki :*

Gość gość
ależ proszę bardzo !! jak Cię uszczęśliwia ta relacja to po co to psuć ciesz się życiem i osobami napotkaniami na swojej drodze...ach ta szara rzeczywistość trzeba jej pomagać..:)

Gość gość
nie wiem kim jesteś czy facetem czy babą ale przestań wkręcać ludzi,pier....sz jak mało kto.

Gość gość
??? czemu ktoś jest taki wulgarny? młoteczek - i parę uderzeń w głowke-może, to co tam się obija o scianki, wskoczy wreszcie na swoje miejsce....

Gość gość
co za wulgaryzmy sama się p*****lnij młoteczkiem abyś nabrała trochę inteligencji

Gość gość
autorka chce się zabawić to dlaczego jej togo zabraniać i obrażać ją ...nie po to ten post tu napisała..

Gość gość
a gdzie tu wulgaryzmy,co??Lepiej robić sieczkę z mózgu,nie jednemu młodemu osobnikowi i to jest cacy co??!CZujesz się w porządku co,opamiętajcie się,nie wypisujcie bredni na tym forum.

Gość gość
jaką sieczkę o co chodzi ???

Gość gość
czuje się w porządku bo nie będę obrażać autorki mam zamiar dodawać jej otuchy i wsparcia. Jak ją uszczęśliwia ten face, może z nim pogadać to co w tym złego jak nie ma tego w domu to szuka po za nim

Gość terri77
dzięki za otuchę-o to właśnie chodz,chce pogadac, porozmawiac na poziomie wyższym niż ten, który trwa obecnie, nie sądzę, by to było zbrodnią, ale ...moje watpliowsci są naturalne...dzięki jeszcze raz-ostatni gościu, za wsparcie :)

Gość gość
bo nie którym najłatwiej ocenić, wyzwać ale przecież Ty jesteś świadomą osobą i liczysz się z konsekwencjami w dalszym rozwoju tej znajomości to ty decydujesz o swoim zyciu