Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filetowa

jak smażyć filet rybny ze skórą

Polecane posty

Gość filetowa

Kupiłam filet pstrąga ze skórą? jak to smażyć na patelni? tylko od strony mięsa czy od strony skóry też? I lepiej smażyć saute czy może w jakiejś (jakiej?) panierce. Mąż nie lubi ryby w ziołach niestety, a ja się na panierkach nie znam :-D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
smażysz pierwsze od strony skóry a potem miesa można tylko w mące obtoczyć i tak smażyć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość filetowa
dziękuję. :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×