Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka znowu pije

Polecane posty

Gość gość

Mam już dosc. Mam 25 lat i odkąd pamiętam ona pije. Wpada w ciągi. Nigdy na nic nie ma kasy, ale na alkohol zawsze ją znajdzie nie wiadomo skąd... Jak nie pije jest kochana, ale jak tylko zaczyna wszczyna awantury i śpi całe dnie, zasikana, zarzygana... Najgorsze jest to że mieszkam tu z narzeczonym, nigdy z nim o tym nie gadałam, ale on pewnie się domyśla... Nie chce tu mieszkac, ale zaczelismy teraz remont bo myślałam że się ogarnie jak po każdym jej ciągu... Włożyliśmy sporo kasy, mam kredyty, bo ona na rachunki nawet nie ma i jak mam się wyprowadzic ? Jak mam wynając kawalerke za 1000 zł, opłacic raty 500 zl i życ za moją pensje 1700 zł? On nie chce się wyprowadzic bo nie chce płacic za wynajem, a ja chcę po prostu spokojnie wracac do domu...

Gość to bardzo ważne
Ile lat ma twoja matka? :classic_cool:

Gość gość
Mama ma 41 lat,a czy to ważne?

Gość ges__duszona
spokojnie wrocisz do domu wtedy gdy bedzie to TWOJ dom a kochajacy narzeczony cus mi tu smierdzi w tej ukladance

Gość gość
co ci smierdzi?

Gość to bardzo ważne
Wydaje mi się, że się znamy :D Czy twoja matka ma imię zaczynające się na "H"? :D

Gość gość
Mój narzeczony ma 34 lata i dobrze dogaduje się z moją matką, nie podejrzewa jej alkoholizmu, nie ma na imie na "H".

Gość ges__duszona
zastanow sie ale tak powaznie to sama dojdziesz do wniosku polecam tez zapoznanie sie z terminem DDA i wszystkim co sie pod nim kryje

Gość gość
to miala 16 lat jak cie urodzila? fiufiu co za rodzinka :D wspolczuje matki zulicy, moze w koncu umrze co ? zapije sie albo zadlawi rzygami

Gość gość
to co nie można urodzić jak ma się 16 lat

Gość gość
Ja nigdy nie piłam, nie chciałam być jak ona, tak urodziła mnie mając 16 lat. Pamiętam,że jak miałam 4 latka to wychowyali mnie dziadkowie. Mam dopiero jak zaczęłam chodzić do gimnazjum.

Gość gość
Jak myślicie, czy to przez to że wychowywali mnie dziadkowie zdarza mi się czasem zrobić kupę pochwą?

Gość Gieniek w gomaczkach
Tragedia!