Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z tatuażami

Polecane posty

Gość gość

Czy związały byście się dziewczyny z facetem który miał by obie ręce wytatuowane od nadgarstków po barki, ładnymi kolorowymi tatuażami ?

Gość Lady Zniesmaczona
Seksownie, jak dla mnie :) Ale wolę czarno-białe tatuaże, i z umiarem.

Gość gość
Moj maz ma obie ręce wytatuowane

Gość gość
nie szata zdobi czlowieka :P moj facet tatuazy nie ma , ale kolczyki tak. w uszach i jezyku :P

Gość gość
Też tak myślę.

Gość gość
Mnie to odrzuca. Sorry... nie podabają mi sie tatułaze. Miałam dziwny przypadek. Po jakimś czasie znajomości, kiedy byliśmy parą zostałam u faceta na noc z tym, że spał w koszulce. Jakie było moje zdziwienie gdy za którymś razem zobaczyłam go w dzień bez koszulki... cały tors miał wytatuowany w niebiskiego wielkiego ptaka... jakby orła, szkrzydła od pachy do pach i na wysokości od szyi do pępka... na ramionach też miał po ogromnym tatułaze jakieś wykrzywione twarze. Masakra. Poczułam się oszukana przez człowieka, który miał być moim "ukochanym" Co innego gdyby powiedział mi wcześniej przy pierwszych rozmowach o tym, że jest wytatuowanu gdy mówiłam, że nie lubie tatulazy.

gość 13.25- zakładam, że prowokujesz (błędy), więc nie skomentuję ;) autorze: Mnie się bardzo podobają, a jak na ironię mój partner nie ma ;P

Gość gość
Ja właśnie planuje zrobić sobie kolorowy tatuaż na obu rękach i całych plecach :-)

Gość poli30
bardzo podobają mi się tatuaże,sama mam wytatuowaną prawie całą rękę...ale mojemu mężowi się nie podobają więc sobie nie zrobi :(