Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek 8431

Chcę zatrzymać dziecko bo uważam się za jego ojca

Polecane posty

Gość marek 8431

Chciałbym zatrzymać dziecko swojej nie żyjącej partnerki. Rozmawiałem z nią by zgodziła się na to bym adoptował jej syna, ale niestety nie zdążyliśmy tego zrobić przed wypadkiem. I teraz pojawia się problem: jej głupi tatuś - dziadziuś chłopca ubzdurał sobie że ja jestem obcy dla dziecka które powinno być przy rodzinie. W tym wypadku samochodowym zginęła również jego żona i teraz są same problemy bo sąd przyznał dziecko biologicznej rodzinie a nie mnie.

Gość gość
Odwoluj sie i powodzenia. Ile dziecko ma lat, moze sie wypowiedziec?

Gość marek 8431
Dzieciak ma 7 lat ale w sądzie stwierdzono że dziadek i wujostwo mają lepsze warunki w domu. Bo ciągle ktoś jest, jest tam dobra sytuacja finansowa a ja mam niepewną pracę w dodatku na umowę zlecenie (przedłużaną co dwa miesiące) i mieszkanie w komunalnej kamienicy.

Gość gość
Ciekawe ze zawsze facet piszacy tu o jakims dramacie, np zmarlej zonie, czy teraz partnerce, ma nik MAREK ..... Ktos chyba lubi fantazjowac ;)

Gość gość
Marek juz kiedys pisal ze mu partnerka zostawila roczne dziecko i uciekla i nie wiedzial jak je nakarmic:Dinnym razem pisal tez o tym ze mu zmarla zona a on zostal z dzieckiem.

Gość gość
jednemu psu Burek na imie?