Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o dziewczynach ktore zakładaja konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość

jakie takie dziewczyny i kobiety sa? to dla was siara? ktoś ma ?

Gość gość
siara i to jak! desperatki po prostu! :P

Gość gość
serio? a kolo trzydzichy kobitka jak ma i takie konto albo wczesniej miala to znaczy , ze brakowalo jej powodzenia u facetow w realu czy nie koniecznie ?

Gość mialem do szkoly pod gorke
ze interesuje je statystyczna ilosc idiotow i idiotek dewiacji seksualnych i emocjonalnych oraz temat do kolejnych programow telewizyjnych badz szmatlawych gazetek

Gość gość
nie czaje, do mnie piszesz ? mnie to interesuje bo znam taka osobe ale tylko ze slyszenia i wiem, ze miala konto na portalu i czy to zawsze wstyd jest ? ulomnosc?

Gość gość2
to samo co o facetach mających tam konta:o zasadniczo są trzy typy: -księżniczka szukajaca ksiecia, nawet jak w realu ma powodzenie to jakoś żaden nie okazał sie księciem; -typ rozrywkowo-zabawowy co chce wszędzie poznawać nowe obiekty do zabawy; -osoba zdesperowana lub nieśmiała której nie ma powodzenia w realnym życiu i myśli że na portalu los sie odmieni. W każdym razie niech sobie każdy szuka szczęścia gdzie chce mnie to ani ziębi ani parzy:P

Gość gość
dzieki za rzeczowa opinie, a jaka jest szansa na to azeby bardzo ladna dojrzale myslaca, powazna , inteligentna wartosciowa kobieta miala full konto na takim portalu ?

Gość gość
desperatow i ulomnych nie brak,szczegolnie tutaj.JESTESCIE zalosni z tymi kuzwa tematami.Nie dziwota,ze tu siedza dewotki i c***y meskie🖐️

Gość gość
ja myślę lepiej o takich co szukają czegoś na portalach niż które płaczą nad sobą"tak bym chciała chłopaka :( " / "gdzie poznać chłopaka" / gdzie poznałyście męza. To są dopiero desperatki :D i jak mówi im się - spróbuj w internecie to one Nie!Jeszcze ktoś mnie znajdzie i będzie się śmiał. To żyjcie dalej w strachu przed wysmianiem i samotnosci.

Gość gość
to znaczy, że "bardzo ladna dojrzale myslaca, powazna , inteligentna wartosciowa kobieta" musi jeszcze spoważnieć, dojrzeć, zrozumieć, że nie musi się dowartościowywać :P ;)

Gość gość
no dobra nie przejmuj się i rób co uważasz za słuszne :-) Niestety, na portalach tych siędzą głównie faceci szukający seksu i kobietki szukające sponsora :P

Gość gość
Desperatki.

Gość gość
16:36 sa takie ktore zarowno nie maja konta na portalu i tez nie placza a na pewno nie wylewaja zalow do co drugiej kolezanki, w ogole nie skarza sie na to, ze sa same, zachowuja to dla siebie. pojechalas po bandzie, ale dzieki za opinie

Gość gość2
mam znajomych co sie tak poznali i są już dlugo ze sobą a nie są nieatrakcyjni albo jacyś "dziwni", osoba atrakcyjna i inteligentna też z jakiegoś powodu może np nie spotykać w swoim otoczeniu odpowiadającego jej partnera a nie mieć chęci albo czasu na bujne życie towarzyskie ;) z tym że spotkanie na portalu randkowym kogoś wartościowego i zarazem atrakcyjnego kto przy okazji nie będzie miał jakichś kosmicznych wymagań to chyba troche jak wygranie na loterii

Gość gość
to laski drugiej kategorii,ktore nie znalazly nikogo i ostatnia szansa jest portal faceci to samo

Gość gość
ja nie chce miec konta. mam swoje zdanie na ten temat. tylko pytam innych o opinie. dla mnie osobiscie to tez desperacja ,jak ktos jest rozrywkowy i traktuje to dla zabawy, a nie z pelna powaga to i tak to specyficzny typ myslenia, troche sprzedawanie swojej prywatnosci a naprawde rozrywkowa osoba chyba nie potrzebuje siedziec przed internetem tylko woli z przyjaciolmi gdzies wyjsc w real ?

Gość gość
no tak, rozrywkowa osoba raczej woli gdzieś wyjśc niż zakładać konto na portalu randkowym, no chyba że i tam szuka rozrywek:P dlatego uważam że wiekszość ludzi tam to raczej osoby które maja jakiegoś rodzaju problem z poznaniem kogoś na żywo

Gość gośćautorka
moze rozrywkowa w znaczeniu infantylnie rozrywkowa, bo powiedzmy kolo 30tki lub po przekroczeniu tego wieku bawic sie w taki sposob to troszenke zenujace .

Gość gość
co jest żenujące? wyjście w wieku 30lat ze znajomymi do pubu albo na jakąś imprezę? :D

Gość gośćautorka
nie - posiadanie konta na portalu randkowym z uzasadnieniem / tlumaczeniem, ze to "dla zabawy", wychodzenie ze znajomymi nie jest wg mnie zenujace w zadnym wieku . nawet 70latek na koncercie metalowym jest dla mnie godnym podziwu pasjonatem

Gość gość
Ja założyłam sobei kiedys konto na tkaim portalu,pozbalam sporo ludzi, ale randki internetowe to juz przeżytek.

Gość gośćautorka
a dlaczego zdecydowalas sie na takie cos? bylo Ci trudno kogos poznac ?z jakiego wgledu ?

Gość gość
co za zasciankowosc...jak juz ktos ma konto.to desperat?Jprd..tylko w tym kraju taki tok myslenia:-o

Gość gość
dlaczego? z ciekawości.. , ale Polacy sa nieufnym narodem,najbardziej nieufnym w Europie .. nie jest łatwo nawiązać kontakt .

Gość gośćautorka
kazdy ma prawo do wlasnej opinii, jesli umiesz uzasadnic swoje zdanie - najlepiej przykladem osoby jaka znasz to prosze . imo inaczej oceniam dziewczyny kolo 30stki na portalu i inaczej rozwodke po 50tce (lagodniej), ale nie znaczy, ze chce komus dokopac , po prostu tak mysle i chce poznac zdanie innych

Gość gośćautorka
z ciekawosci ? ale mialas wowczas faceta czy chcialas w ten sposob poznac ?

Gość gość
oj nie,jakbym miala to bym nie zalozyla, to nei w moim stylu

Gość gośćautorka
tzn. ze chcialas w ten sposb poznac? a dlaczego ?z jakiego wzgledu trudno bylo C***oznac kogos w realu? prosze o szczerosc

Gość gość
bo całymi dniami przesiadywałam w pracy :)

Gość gośćautorka
ok, dzieki