Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o dziewczynach ktore zakładaja konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
ja mam profil na prtalu randkowym i nie wstydze sie tego,moze poznam kogos lub nie poznam,a to moja sprawa co robie ze swoim zyciem i guzik komu do tego,kazdy jest kowalem wlasnego losu,a dlczego bo kiedy sie pracuje i ma grono stalych znajomych trudno kogos tak naprawde poznac

Gość gośćautorka
ile masz lat ? tak, to Twoja sprawa a kazdy moze miec opinie w tym temacie , nie ma co obrazac sie, a np. nie zdarza Ci sie, zeby kogos poznac na wakacjach , na ulicy itp?

Gość gość
A jaka niby to jest wielka roznica miedzy takim portalem towarzyskim( niekoniecznie od razu RANDKOWYM), a siedzeniem w Kafeterii? :-D I tam i tu czasem można pogadać z kims interesującym...a wlasnie lepiej się gada z kims z randkownii, bo przynajmniej wiadomo kto odpowiada ( wiem, ze to nie do konca tak jest, bo zawsze można sciemniac :-D ). Co innego jest jednak traktowanie takiego portalu jako oststniej deski ratunku, bo wtedy rzeczywiście można dac się nabrać jakiemuś du..i :-D

Gość gość
Ja miałem profil na Sympatii trzy lata temu jak szukałem dziewczyny, mimo tego że brzydki nie jestem do tego fajny ze mnie facet nieskromnie mówiąc i mając powodzenie to jakoś szczęście się nie uśmiechało i założyłem tam konto. Powiem tak, nigdy więcej dlaczego ? 90% przesiadujących tam dziewczyn to albo debilki do kwadratu mające wymagania z kosmosu albo takie typowe kumpele co to by chciały z każdym po trochu. Do tego dochodzą kłamstwa, pisze w opisie że jest taka sraka i owaka a jak napiszesz kulturalnie to odpisze jak ostatnia locha z pod latarni. Nie wiem co jest ale żeby trafić fajną dziewczynę to trzeba mieć szczęście jak przy typowaniu 6tki w totolotku. Nigdy więcej bym tam profilu nie założył, aa jeszcze mi się przypomniało, piszesz z studentkami wydawało by się studiują to i są na poziomie a one odpisują z błędami ortograficznymi i mówię jakie to one super i cudowne :D

Gość gośćautorka
17: 23 ale ja pytam konkretnie o portal RANDKOWY jak ktos ma zamiar poznac parnera do czegokolwiek (slub, seks, rozmpowy) ale to ma byc partner a nie przyjaciel lub kolezanka i na portalu randkowym trzeba zedrzec zaslone anonimowosci, dac foto, napisac cos o sobie itd. tutaj mozna rozmawiac anonimowo , zreszta ile osoc celowo wchodzi na to forum i zwlaszcza ten dzial, zeby kogos poznac? raczej bardzo malo

Gość gośćautorka
17: 27 dzieki za wyrazenie zdanie , duzo unaoczniles z wlasnego doswiadczenia

Gość gość
Goscautorka- masz racje, dlatego zakonczylam swoje słowa tym, ze nie należy traktować portalu randkowego jak ostatniej deski ratunku...raczej jako sposób na poznawanie ludzi. A poznac kogos można w różny sposób. Nawet na Kafe:-D Traktowanie zbyt serio portali randkowych jako biur matrymonialnych , powoduje , ze potem jest mnóstwo rozczarowanych osob...bo wydaje im się, ze po kilku mailach czy nawet spotkaniach , poznają swoich partnetow na reszte zycia...a to tak nie działa:-D

Gość gośćautorka
jakies jeszcze opinie?

Gość gość
Zaloz sobie takie konto:-) sama zobaczysz na czym to polega...i będziesz miała swoja osobista opinie.

Gość gość
Też nie mam za dobrego zdania o takich dziewczynach wydaje mi sie

Gość gość
??????????????????????

Gość zofija1
Ja założyłam na epolischwife.com i jestem przecież normalną kobietą poszukującą swoje 2 połowy. Nic w tym dziwnego:)

Gość gość
Takie laski zazwyczaj są łatwe. Nadają się na sex, ale nie na związek. Kobieta powinna się szanować, chociaż trochę.

Gość gość
Ja uważam to za normalne,czasem nie mamy czasu na poznanie drugiej os.,praca obowiązki czy chociażby zmiana miejsca zamieszkania. Wszystko zależy czego szukasz?,tam tez są normalni ludzie gdzie można pogadać o wszystkim o małych rzeczach. Czasem mam wrażenie ze tu się wypowiadają nie dojrzale osoby.. A co tu robicie???

Gość gość
Bo to jest tak w okolicy wszyscy taką walili to potem nie ma wyjścia i do portalu taka idzie a 2 to Pasztet że by człowiekpatykiem nie ruszył

Gość gość
Ja mam konto na Sympatii.Traktuje to jako miejsce w ktorym byc moze poznam kogos interesujacego. Mam tam zaznaczona opcje SZUKAM PRZYJAZNI i tylko w takiej kategorii o tym mysle(tylko z tego moze wywiazac sie milosc, sex itd). Traktuje to jako forme odskoczni-jak nie mam nastroju zwyczajnie zawieszam konto:)Nie uwazam sie z tego powodu za gorsza czy glupsza. Poznalam tam wielu fajnych ,wartosciowych facetow. Polecilam kolezance :)i juz ma piekna corke z chlopakiem,ktorego tam poznala.Oczywiscie czubkow tam nie brakuje:)ale zawsze pocieszam sie tym,ze wiecej jest ich na Kafeterii:)))) Pozdrawiam!

Gość gość
polskie buraki pastewne nawet w internecie nie mogą znaleźć kobiety, już ich taka parszywa ziemniaczana uroda krzywych ułomnych ryjków