Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia_nastka

Młoda a doświadczona by się rzeklo

Polecane posty

Gość ostatnia_nastka

Głównie pytanie do kobiet, a mężczyźni jak mają coś do skomentowania to śmiało. Skończone 19 lat, a za sobą stosunek tradycyjny, oral, anal, oral z połykiem, fisting, petting.Miałam 2-ch partnerów, z pierwszym mniejszość z wymienionych. Sądzicie, iż takie wspomnienia w tym wieku pomogą czy zaszkodzą w przyszłości? Jak u Was wyglądał seks w tym wieku?

Kazde doswiadczenie moze jedynie pomoc . Chociaz ja z facetami nie mam zadnego

ja mam jednego partnera od ponad dwóch lat, razem jesteśmy trzy a jestem w Twoim wieku.. nie mam zamiaru być z nikim innym

Gość gość
ja mam 25 lat i nie wiem co to jest fisting, nie próbowałam analu ani oralu z połykiem co nie znaczy, ze nie wiem co to seks. Napewno jesteś doświadczona jak na swój wiek. Czy Ci to pomoże w przyszłości? Mysle, że tak - bedziesz bardziej świadoma swego ciała i szybciej nauczysz sie osiągać orgazmy (o ile do tej pory ich nie miałaś)

Gość gość
Dziecko ja mam 40 i dwóch partnerów na koncie :classic_cool: o analu fistingu i innych pieruństwach nic nie wiem :P ale uwielbiam seks w innych formach ;-)

Gość kobieta29
Jeśli się nie zraziłaś, to Ci nie zaszkodzi,a pomoże. Będziesz bardziej otwarta na swoje potrzeby i nowe doznania. Ja wszystko robiłam, poza fistingiem. Jakie masz odczucia z poszczególnymi rodzajami seksu? Fisting nie bolał? Od razu się udało zrobić ?