Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wazne pytanie o studia pomozcie

Polecane posty

Gość gość

czesc . Wiecie moze czy jesli będę miała dyplom inzyniera pomoze mi to przy rekrutacji na studia medyczne ?wiem ze to nie temat o milosci albo sexie ale tez jest dla mnie bardzo wazny . dziewczyny pomozcie

Gość gość
fajnie nie ma nawet jednego czlowieka ktory mial doczynienia z uczelnia wyzsza ...

Gość gość
dziewczyny to stoją przy drodze,a tutaj są Panie

Gość gość
niby masz inzyniera,ale siano we łbie

Gość gość
taką dzisiaj mamy inteligencję,dlatego jesteśmy daleko za murzynami

Gość gość
Jeżeli startujesz na studia I stopnia lub jednolite (np. medycyna, farmacja, stomatologia), dyplom inżynierski nie ma żadnego znaczenia, liczy się wyłącznie matura. To wszystko jest na stronie internetowej każdej uczelni w dziale "rekrutacja". Jeżeli startujesz na studia magisterskie (np. kosmetologia, dietetyka, biotechnologia), najczęściej brane są pod uwagę ocena z dyplomu + średnia ze studiów, ewentualnie rozmowa kwalifikacyjna. Sprawdź jednak, czy w ogóle możesz wziąć udział w rekrutacji - zależy to od rodzaju studiów, które ukończyłaś (licencjat i inżynier nie są tytułami równoważnymi) oraz wydziału i kierunku (być może będziesz musiała wyrównać różnice programowe albo w ogóle Cię nie przyjmą).

Gość gość
ale ktos ma kompleks wyzszosci, na Pania to trzeba miec wyglad i pieniadze :D ...

Gość gość
no tak,dzisiaj można zostać lekarzem,inzynierem czy kim sie tam chce byle zapłacić i jak tu ma być dobrze

Gość gość
ja akurat jestem inzynierem budownictwa ;) i nie placilam za studia a juz tym bardziej za to zeby tego inzyniera miec:D a Ty pewnie nie masz zadnego wyksztalcenia i zazdrosc przez ciebie przemawia biedactwo

Gość gość
z ciebie taki inżynier jak z putina miss uniwersum,na pewno dałas duupy komu trzeba i tyle w temacie

Gość gość
Moja dupa ma sie dobrze a moje wyksztalcenie jeszcze lepiej :D wiec zajmij sie dokształcaniem bo ulice sa pełne ludzi bez wykształcenia. skoro każdy może być inżynierem to rusz d**e i idz na studia bejb ja Ci życze jak najlepiej jeśli przetrwasz pierwszy rok na budownictwie to jesteś już kimś w moich oczach ;) a koleżance wyżej dziękuję za odpowiedz;)

Gość gość
o moja droga ja już jestem inżynierem i to z wyróznieniem,politechnika rzeszowska i magisterium w UCM

Gość gość
Inżynier to coś więcej niż zdolność do wykonywania skomplikowanych obliczen i wyróżnienia. Inżynier to wyższy poziom społeczny inna mentalność . Inżynier to człowiek wykształcony a domniemam że wykształcony człowiek nie pisze pod zapytaniem o studia że ktoś kogo nie zna dostaje dyplom za dawanie duupy no chyba że ma jakies przykre doswiadczenie z wlasnej autopsji. smiało możesz sie wyżalić :) kazdy popelnia w swoim zyciu bledy :)

Gość gość
czy mogę się wyżalić na twej obfitej piersi?

Gość gość
bejb nie jestes inzynierem no chyba ze z poitechniki czestochowskiej :D

Gość gość
a skąd te wnioski i dlaczego akurat z częstochowskiej?

Gość gość
bo czestochowska to chyba najlatwiejsza polibuda w polsce miliard popraw , zadania przed egzaminem potem daja podobne albo takie same , 5 terminow podstawowych i mowia o sobie ze studiuja

Gość gość
a Pani gdzie kończyła edukację?

Gość gość
czyli też dno

Gość gość
nieprawda

Gość gość
prawda,bo nigdy nie słyszałem o takiej politechnice,ale nie ma się co licytować.która lepsza,wszystkie szkoły w tym kraju sa g***o warte,zdobyłaś swój upragniony dyplom to sie ciesz,obym tylko nie musiał mieszkać w domu który zaprojektujesz:-D