Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto bardzo bogatego faceta próbować złapać na dziecko

Polecane posty

Gość gość

oczywiście się z nim nie związać, udawać do czasu zajścia w ciąże, a później żyć sobie wygodnie i luksusowo za alimenty?

Gość gość
Jak tak sobie policzyłam to dostałabym na pewno ponad 10 tysięcy. Mogłabym i odłożyć i wychować dziecko żeby mu niczego nie brakło, żyć wygodnie. Alimenty płaci się do 26 roku życia chyba, to jak łatwo policzyć, ponad 2 i pół miliona bym miała.

Gość gość
a skąd wiesz że dostałabyś te 10 tys?? bogaty facet musi miec super prawnika, a alimenty to kasa na dziecko a nie na to żeby mamusia kupowała nowe ciuszki co tydzien

Gość gość
gnido taki facet zabierze ci dziecko i ty będziesz jemu płacić, a po pierwsze tacy nie szlajają się z przygłupami

Gość gość
Znam przypadki celebrytów którzy tyle płacą. Taki Ibisz płac***onad 10 tysięcy, a facet którego ja mam na myśli, zarabia dużo więcej od Ibisza. Żaden sąd nie odbierze dziecka matce, taka jest zasada. Ja tego mężczyznę już sobie praktycznie owinęłam wokół palca, nie ma co ukrywać, jestem wyjątkowo piękną kobietą, więc nie mam problemu z układaniem facetów pod siebie. Instynkt macierzyński się powoli we mnie odzywa, a tu mogłabym i mieć dziecko i być ustawioną do końca życia. Na pewno na dziecko by kasy nie szczędził i dodatkowo do alimentów by dokładał, żeby to miało jak najlepiej :)

Gość gość
Probuj co ci szkodzi. wszystkie atuty masz w "rece".

Gość gość
a wiesz nierobie, ze alimenty sa na dziecko a nie puszczalska matke? musisz wykazac dokladnie na co wydajesz pieniadze i ile, a nie ze "chce 10tysiecy i czesc"

Gość gość
Oj chyba nie warto. :) Tak mi sie wydaje. Po co Ci to:)? To nieuczciwe.

Gość gosiaaa1983
Ja jakbym miała taką możliwość to bym skorzystała. Sama mam po uszy pracy, a tu kasa za friko od frajera :D

Gość gość
Nie pisz, ze budzi się w tobie instynkt macierzyński skoro chcesz pozbawić- swoje jeszcze niepoczęte dziecko - rodziny. Masz raczej zadatki na potwora. A tak na marginesie - dla 10 tys miesięcznie chcesz mieć rozstępy na brzuchu? Hahaha

czy warto traktować dziecko jak towar? to świetny biznes, ale czy własnego życia chcesz robić biznes? oto jest pytanie.

Gość mama mama mama
Ja miałam rozstępy i usunęłam laserowo za 3 500 w wawie, że śladu po niech nie ma ;)