Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja osiemnastoletnia córka chce na Święta lalkę

Polecane posty

Gość gość

oto dylemat: moja córka, która już pół roku temu odebrała dowód, chce dostać w prezencie lalkę z tej potworkowej kolekcji, mamy młodszych dziewczynek na pewno wiedzą o co chodzi. problemem nie jest dla mnie koszt, bo myślałam o nowym telefonie dla niej, więc lalka to pryszcz, męczy mnie fakt, że duża już dziewczyna chce zabawkę. w dzieciństwie miała ich od groma, MyScene po sto złotych, Barbie, miśki, zabawki z McDonalda, mnóstwo różnych rzeczy, których teraz już nie ma, ale nigdy na brak przytulanek nie narzekała. nie rozumiem więc tej prośby i nie wiem jak mam się do tego ustosunkować. kupić czy jednak potraktować ją jak dorosłą już osobę?

Gość eighteenIam
Sama mam 18 lat, więc powiem jak to wygląda z mojej perspektywy :) Tak, to jest dziwne. Może sobie tylko zażartowała, że chce taki prezent, a Ty odebrałaś to serio? Nie znam nikogo w moim wieku, kto interesowałby się takimi zabawkami. Ale w końcu jesteś jej mamą, więc kto z nią powinien o tym pogadać jak nie Ty?

Gość gość
i to jest właśnie problem, bo nie żartowała, wskazała nawet konkretną lalkę z tej serii, próbowałam ją przekonać, że chyba już z tego wyrosła, a ona na to, że jeśli nie podoba mi się to co lubi, to bardzo dziękuje za jakikolwiek prezent.

Gość gość
A może chodziło jej o "lakę" z 30cm murzyńską pauką?

Gość Zołza gość
Moja 18 latka zażyczyła sobie koronę Barbie i kupiłam jej śmiechu miały z koleżankami :D

To troche dziwne ze 18 latka lalke ;) moim zdaniem to cos ma z glowa albo moze cofnela sie w rozwoju :P wybacz takie jest moje zdanie,kup jej smartfona a lalke to kupisz wnuczce kiedys tam

Gość dorratta
Może tęskni za dzieciństwem?

Gość gość
p*****lnieta jakas

Gość gość
Ja mam 39lat,zgroza,prawie trup..I w zeszlym roku kupilam sobie misia z tej akcji Tvn.Tak mi sie podobal,ze gdybym go nie miala,to bym sie wscieklaDodam,zad zawsze kochalam pluszaki,mialam ich tony,lalek nie znosilam.Gdy mi zle przytulam misie,nadal gdzies pam w srodku mnie jest dziecko.Ja Twoja core rozumiem

Gość gość
Jak dostanie wibrator to sie "nawroci".

Gość gość albo gościówa
no ojej, wielka sprawa, lalka-straszne, a 18 lat to starość starcza, kup jej lepiej włóczkę i druty

Gość Gość

Kup jej