Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna1234345

poronienie

Polecane posty

Gość martyna1234345

Zaszłam w ciążę,dziecko było nie planowane ale ja i jego ojciec dalismy sobie szanse, zeby byc ze soba, Ja sie zakochałam, wszystko wygladało na to ze moze sie nam udać, ale ja poroniłam 3 dni temy w 12 tygodniu ciąży. Jak tylko wyszłam ze szpitala powiedziałam mu to, Mowił ze damy rade bedzie drugie, widziałam jak nim to wstrzasneło, ja wróciłam do siebie, na dugi dzien nieodbierał telefonów, dopiero po prozbie odebrał, ale czułam złosc w jego głosie. Obwiniam siebie za smierc dziecka choc wszyscy mówia ze to nie moja wina, ja czuje wielka pustke, nie umiem sobie z tym poradzic,

Gość gość
W takiej sytuacji bardzo ważne jest wsparcie bliskich osób. A jesli jest ci bardzo źle, obwiniasz siebie za to co sie stało, to powinnaś udac się do psychologa.

witaj, przeszłam dwa razy przez to. pierwsza ciążę poroniłam w 12 tyg a druga w. 22. bylo to miesiac temu. nie przejmuj się facetem. wyjedz gdzies z kolezanka, do jakiegos spa. odpocznij, nabierz sil. jak ci nie pomaga to najwidoczniej nie jest ciebie wart.

Gość martyna1234345
ale nie rozumiecie ja go kocham, a on zachowuje sie jak dzieciak mimo ze ma 36 lat

Gość martyna1234345
jak moge liczyć na wpsarcie bliskiej osoby jak niepowiedziałam nawet swojej mammie, miała dostac prezent na świeta tak samo jego rodzice a teraz jest dramat