Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurw facet

Polecane posty

Gość gość

mój facet zawsze kiedy spóźnia mi się okres popada w straszną panikę. zdarza mi się to dosyć często, byłam u ginekologa, to nic poważnego, po prostu czasem mają na to wpływ takie czynniki jak stres, dieta itd. znam swoje ciało i zawsze próbuję mu wytłumaczyć, że nie jestem w ciąży. mimo, że się zabezpieczamy, gumka nie pękła - więc nie ma podstaw by podejrzewać ciąże, ale on i tak swoje... i truje d**e, chodzi i w kółko powtarza to samo. nie mogłabym mu się po prostu nie przyznać, że mi się okres spóźnia, bo on SAM wylicza mi kiedy mam mieć miesiączkę, rozumiecie to? nie wiem już sama, czy on ma jakiś kalendarzyk gdzie sobie to zapisuje :D najlepsze jest to, że jak już ten okres przyjdzie (a zawsze w końcu przychodzi) to on nagle o tym zapomina i chce sie kochać. a mnie się już po prostu odechciewa jak ma być za chwile panika... tak mnie to wkur**** że nie mogę już wytrzymać :(

Gość gość
Zacznij brać tabletki, mój się w*****a jak dostaję okres :P

Gość gość
SZMATY BEZ GODNOŚCI A NIE DZIEWCZYNY!!!

Gość gość
a co ty, to by mnie co dzień pytał czy wziąłam tabletke... albo by mnie sprawdzał :D

Gość gość
gość 19:49 sam jesteś szmata

Gość gość2
W "Trudnych Sprawach" :D był kiedyś podobny odcinek. Facet uparcie bał się tego jakby się okazało, że jego dziewczyna jest w ciąży. Bzikował podobnie jak twój. Potem się okazało, że ma dziecko z inną panną, którego się od razu wyparł, a przed swoją obecną dziewczyną ukrywał, że płaci alimenty :)

Gość gość
No to widocznie nie jest jeszcze zbyt dojrzały bo zachowuje sie troche jak gówniarz. Pobzykać chce ale jakby było dziecko to katastrofa, swiat by mu sie zawalił. Dla mnie dzieciak.

Gość gość
TYLKO SZMATY DAJĄ TAKIM GNOJKOM

Gość gość
słuchaj gościu 19:52 po pierwsze ja nikomu NIE DAJE, jest inne określenie na sex. po drugie skąd wiesz, że jest gnojkiem? znasz go? czy wnioskujesz po kilku moich słowach? po trzecie chłopak ma faktycznie za dużego bzika, zupełnie nie adekwatnego do sytuacji, ale po części można to wytłumaczyć tym, że oboje studiujemy i dziecko w obecnej sytuacji byłoby nam wyjątkowo nie na rękę

Gość gość
tłumacz swojego misia, tłumacz - w sumie co c***ozostało?

Gość gość
nikogo nie będę tłumaczyć xD po prostu przestanę czytać takie farmazony jak ty tu wypisujesz :D

Gość gość
Jakbyś nie dawała to by nie brał. Sex to określenie rozwiązłości tak by nie mieć wyrzutów sumienia.

Gość gość
z całego serca życzę żebyś zaszła - zobaczysz wtedy jak bardzo też posrany ze strachu gnojek cię kocha! nawet złotówki alimentów nie wydębisz, żałosna studentko!