Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęsknieZatymCobylo

a Twoje oczy mają kolor nieba

Polecane posty

Gość tęsknieZatymCobylo

Nie wiem jak wyrzucic go z pamieci i z serca Nic mi tego nie ulatwia.Nawet jak spojrze w niebo to widze jego oczy wpatrzone we mnie. Jak sobie z tym poradzic jak o nim zapomniec raz na zawsze?

Gość gość
a czemu chcesz go zapomniec?

Gość gość
Moze to demon?

kolor nieba________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________odbijającego się________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________w gnojófce

Gość tęsknieZatymCobylo
Bo chce byc znowu wolna a on mnie ciagnie w dol.A raczej sama siebie przywiazalam do wspomnien o nim i nie moge odfrunac.A nigdy nie bedziemy razam.

Gość gość
dziewczę opanuj się powiedz sobie ze to zły człek i bedzie Ci lepiej .Bądz silniejsza i odetnij sie raz na zawsze

Gość gośćć__
A czemu nie możesz być z nim?

Gość tęsknieZatymCobylo
Bo swoja szanse zmarnowalam a drugiej nie bedzie.

Gość gość
a dlaczego dał ci jedną szansę? to zły facet był

Gość tęsknieZatymCobylo
Mozliwe ze byl zly bo zlamal mi serce.

Gość gośćć__
rozumiem że mocno go zraniłaś?

Gość tęsknieZatymCobylo
Nie sadze on jest silnym typem nie tak latwo go zranic.

Gość gość
wykorzystal Ciebie?

Gość tęsknieZatymCobylo
Nie nie czulam sie wykorzystana.Raczej olewal nie potrafil sie okreslic i to bolalo.

Gość gość
serce nie sługa

Gość gość
Ciezki przypadek.

Gość tęsknieZatymCobylo
Bardzo ciezki i wiem ze jesli sobie z tym nie poradze sama to nikt mi nie pomoze.

Gość gośćć__
bądź tak twarda jak on, niech choć raz rozum będzie silniejszy od serca...

Gość gość
ha ha ha trzymajcie mnie fantazja nie z tej epoki

Gość tęsknieZatymCobylo
Rozum i serce odwieczna walka. Wtedy wygral rozum a serce zostalo uspione i teraz ono sie odzywa. Rozum to kontroluje bo jestem rozsadna i nie pozwole sobie na to zeby glupie serce rozwalilo nam poukladany swiat.

Gość gość
alleluja

Gość gośćć__
jak rozum wygrał raz to wygra też drugi raz i nie myśl o przeszłosci tylko o przyszłosci...

Gość tęsknieZatymCobylo
Przyszlosci nie znam,a przeszlosc mnie uksztaltowala.Jestem w malej czesci nim.Nie potrafie go usunac z mysli i serca bo musialabym wyrwac kawalek siebie by to uczynic.

Gość gośćć__
lecz ludzie żyjący przeszłoscią której nieda się naprawić, tak naprwdę nie żyją wcale.

Gość tęsknieZatymCobylo
Zyje ale on jest moim tlenem bez niego sie dusze. A Ty czym sie w zyciu kierujesz? Sercem czy rozumem?

Gość gośćć__
życie mnie nauczyło że lepiej kierować się rozumem i tak robię.

Gość gość
Jak on jest dla Ciebie tlenem i pisząc to rzeczywiście tak myślisz to masz poważny problem. Tylko 'inny' może Cię od niego uwolnić. Innej drogi nie ma. Przykro mi.

Gość gość
A czy rozum Cie nigdy nie zawiodl? Czy nie było kiedys tak ze serce sie rwalo do kogos jednak rozum wygral i po czasie serce sie na nowo odezwalo w kierunku tej osoby?

Gość gośćć__
racja nich rozum C***owie kończe z tamtym a serce oddaj innemu który będzie potrafił to docenić i szanować.

Gość tęsknieZatymCobylo
o 21.16 to ja pisalam.