Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili gdybyście mieli córkę mającą nieślubne dziecko a ona

Polecane posty

Gość gość

Oprócz dziecka miałaby też faceta który by to dziecko lał? Co byście wtedy zrobili? siedzieli cicho, milczeli? zostawili sprawę między partnerami?

Gość gość
koleś dostałby ode mnie po pysku, a dziecko zabrałabym do siebie do czasu aż szanowna córeczka zmądrzeje

Gość gość
nie pozwoliłabym lać mojego wnuka/wnuczke odebrałabym dziecko a ona niech sobie robi co chce.

Gość gość
kobiety, co ty piszesz? siedzieć cicho??? milczeć??? na miłość boską: małe, bezbronne dziecko jest bite!!! reaguj!!!!!! czekasz, aż dojdzie do tragedii??? zgłoś to do sądu, na policje, do ośrodka pomocy społecznej - zrób cokolwiek!

Gość gość
"koleś dostałby ode mnie po pysku, a dziecko zabrałabym do siebie do czasu aż szanowna córeczka zmądrzeje" zrobiła bym dokładnie to samo

Gość Aabbccddeeqq
To dziecko nie potrafi samo sie obronić, matka tez tego nie potrafi zrobic skoro tak sie dzieje. Ono jest zupełnie samo, bedzie miało zniszczona psychikę. Reaguj! Nie czekaj!

Gość gość
zareagowałabym , zabierz dziecko, zgłoś to gdzieś.

Gość gość
Jakim to trzeba być kretynem żeby pozwolić komuś bić własne dziecko? Jeśli na moją córkę ktoś by rękę podniósł to od razu wezwalabym policję. Nieważne czy byłby to ojciec, babcia, wujek czy koleżanka.