Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

frrtes

Polecane posty

Gość gość

Zostalam zaproszona z narzeczonym na wigilie do cioci. Bedzie w sumie 15 osob. Przyjelam zaproszenie ale teraz zaluje. Mam problem. Gdy wigilia byla w domu mojem badz jego mamy to zawsze jak moja mama robila zalozmy uszka do barszczu to ja robilam oddxielny farsz bez cebuli dla narzecxonego i pilnowslam by odseparowac te uszka by potem mial on je na talerzu. To samo z pietogami. Procz karpia mama smazyla rybe w kostce na stol. Moj narzeczony nie je nie lubi nie potrafi sie przemoc zarowno do karpia jak i do cebuli sle ogolnie je inaczen. Nie lubi sledzi, kapusty itd itp Ogolnie wiem ze na wigilii u cioci nic nie bedzie na stole co by byl w stanie zjesc. Troche bez sensu robic xioxi konkurencje i przywozic dania, w koncu to ona organizuje wigilie pozatym musialabym robic tylko dania dla narzeczonego bo innym by nie smakowaly wiec dodatkowo nieadnie. Typko ze zle sie czuje z tym ze bedxie komentowane ze on nic nie je iprzedewszystkim nie wyobrazsm sobie zeby moj narzecziny mial taka wigilie bo to nie w pozadku tez wc niego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować