Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagadać faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 nie jestem nie śmiała ale nie bardzo wiem jak zagadać faceta i sprawdzić czy były chętny umówić się ze mną na kawę, nie wiem czy jest wolny dlatego to wszystko komplikuje. Facet ok 30stki pracuje w hurtowni do której czasem podjeżdżam na zakupy. Doradźcie jak pokierować rozmową żeby coś więcej się dowiedzieć i nie wyjść przy tym na idiotkę która się narzuca.

Gość sdffdsfd
zaproś go lepiej na piwo .. Na kawe to zły pomysł - będzie wiedział ze nici z *****nka

Gość edekzfabrykikredek
Daj facetowi kartke z nr tel. Powiedz ze po pracy koniecznie musicie porozmawiac sprawa pilna. A reszte se dokoptoj. Powodzenia:-)

Gość gość
Może jak będę płacić za zakupy poproszę o długopis i zostawię mu nr ot tak bez żadnej gadki. Co myślicie? jak będzie wolny i chętny to się odezwie jak nie to trudno :)

Gość niezznajomy
żadne kartki z numerami, ani narzucanie bo gość potraktuje cię jak zwykłą łatwą dziwkę

Gość gość
No dobra ale nie mam zamiaru tam chodzić i czekać że może on coś zagada, chyba lepiej od razu pokazać że jestem zainteresowana nim i albo on też będzie albo nie proste. To w jaki sposób mam się o tym dowiedzieć? Proszę o radę :)

Gość Alexaaaa
Spróbuj jakos do niego zagadać o pracy, o tym co robi w tej cwhili, czy jest zadowolony, że tu pracuje i na końcu powiedz, że fajnie ci się rozmawiało i czy byłby chetny wyskoczyc na kawę kiedyś i tyle :D

Gość gość
Dzięki za rady ;)

Gość gość
faceci dzisiaj nie potrafią nawiązywać kontaktów, wykazywać inicjatywy a jak dziewczyna by chciała spróbować i po prostu dać mu swój numer to od razu jest oceniana jako"zwykła łatwa d****a" albo że się narzuca.

Gość gość
Z doświadczenia napiszę że ja swojego byłego narzeczonego sama ''poderwałam'' i wcale nie wyszłam na dziwkę byliśmy 5 lat :) Nie boję się dać do zrozumienia facetowi że mi się podoba ale jak tu podrywać on może być zajęty, stąd też prosiłam o jakieś rady żeby nie wyjść na idiotkę też ;) no i żeby nie było żenującej sytuacji bo nadal chcę tam robić zakupy :P

Gość gość
normalnie, ale reakcja moze być różna- od pozytywnej do obojętnej, wkurzająco obojętnej