Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spontaniczna znajmość

Polecane posty

Gość gość

witam, potrzebuje rady, ponieważ nie wiem czy moja znajomość podąża w dobrym kierunku. Jestem studentką, od około 3 tyg nawiązałam dobry kontakt z jednym chłopakiem z roku. Codziennie sie widzimy, odprowadza mnie do domu, chodzimy razem na imprezy, pomaga mi na studiach. Wszystko ok, tylko czy to wszystko nie za szybko się toczy. Kiedyś po imprezie on wraz z kolegami został na noc w moim mieszkaniu, chłopacy spali w salonie, natomiast on u mnie w pokoju. Nie działo się nic szczególnego, całą noc przegadaliśmy. Zdarzyło się jeszcze kilka razy, że spał u mnie.. Zastanawiam się, czy to wszytsko nie dzieje się za szybko, proszę o wyrażenie opinii na ten temat

Gość gość 37
No jeśli tylko spał i nie było między wami zbliżenia. To nie ma w tym nic złego!! Może akurat trafiłaś na tego odpowiedniego dla siebie faceta!! Powiem ci tak zbyt szybki sex po poznaniu się raczej niczego dobrego nie przyniesie!!

Gość gość
były pocałunki, przytulanie się, ale nic więcej. Powiedział do mnie, że narazie on też nie chce sexu, że wszytsko w swoim czasie.

Gość gość 37
No to wygląda na to że trafił ci się odpowiedni Facet. Powinnaś być dumna że kogoś takiego poznałaś. Znaczy to że ma do ciebie szacunek i zależy mu na tobie a dzisiaj to rzadkość u facetów. zdecydowana większość chce już seksu po 2 czy 5 spotkaniach. Ja sam czekałem na pierwszy sex ponad rok i powiem ci że było warto.

Gość gość
oboje jestesmy po rozstaniu wieloletniego związku wiec chcemy zeby bylo wszystko jasne :)

Gość gość 37
Mylę że z biegiem czasu wszystkie twoje obawy się wyjaśnią. To że nie zależy mu tylko na seksie dobrze o nim świadczy. A tego typu przytulenia pocałunki czy inne tego typu okazywaniu uczuć jest dobrym zielonym światłem na przyszłość.