Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala88_

kto jest ojcem dziecka pomocy

Polecane posty

Gość gość
to ja Was zadziwie-zaszlam w ciaze uprawiajac seks w 7dc, przy cyklach 32-34dniowych, co wiecej-mam syna! Wiec wszystkie teorie o plci, owulacji to jedynie teorie, bo organizm ludzki jest zlozonym mechanizmem :) pewnosc da najwyzej test DNa, tak to mozesz jedynie zakladac ktoras z opcji

Gość gość
Madziii pleciesz głupoty i jeszcze się wykłócasz.Autorko pjcem jest na pewno twój chłopak.

Gość gość
Aha-ale w ciążę nie zaszłaś po 2-min stosunku.

Gość gość
Brawo, na usg na pewno zobaczysz do kogo jest podobne, a zwlaszcza jaki ma kolor wlosow i oczu! A wiek ciazy oblicza sie tylko i wylacznie z ostatniej miesiaczki a nie z usg! Dzieci roznie rosna. :-) prawda jest taka ze tylko testy dna wykaza prawde. Twoj chlopak o tym wie? Czy czeka go niespodzianka?

Gość gość
Sw. Mikołaj

Gość gość
nie niszczcie mózgu dziewczynie, później pół życia będzie żyła pewna, że oszukała, zanim zobaczy, że wychowuje małego klona swojego faceta :)

Gość gość
A swoją drogą pogratulować odpowiedzialności:o Popuszczasz szpary a pojęcia nie masz o podstawowych sprawach związanych z rozrodem :( CZas się dokształcić zanim wydasz na świat drużynę takich jak Ty światłych i uczciwych

Gość gość
ja zaszlam 2 dni po okresie... mozna...? Mozna! to byl jeden, jedyny raz bez gumki, a pozniej dlugo,dlugo nic... u mnie byl to 12 lipca, termin mialam na 10 kwietnia u ciebie jest podobnie, kilka dni do przodu, wiec wypada na chlopaka ;-) powodzenia

Gość gość
to bylo chyba do mnie pytanie, ja zaszlam po 'pelnym' stosunku, a ile trwal to nie wiem :) i nikogo nie chce niepotrzebnie stresowac, bo nawet nie czytalam dokladnie dat wymienianych przez autorke, tylko jak czytam takie:'w tym dniu cyklu niemozliwa ciaza', 'przed owulacja dziewczynka, bo plemniki silniejsze' itp, to musialam napisac jak bylo u mnie, bo naprawde nie ma co ufac naturze, moze nas zaskoczyc. Ja juz nawet dzien przed planowana regularna miesiaczka nie 'ide na calosc', bo moja znajoma zaszla tak, bo owulacja byla widac tak pozno

Ja zaszłam w ciąże w 5dc ale od początku synek wymiarami był tydzień starszy wiec to było łatwo policzyć- wiec jak u ciebie wymiary dziecka pasowały do tygodnia ciąży to raczej chłopaka ono jest

Test DNA rozwiąże Twój problem, choć na 80% to jest nim Twój chłopak. Ale tak w ogóle to straszna z ciebie puszczalska.

Gość gość
a kim byl nr 1 ,ze tak szybko popuscilas mu szpary?

Gość gość
co to za komentarz, że puszczalska z niej? bo będąc wolną kobietą uprawiała z kimś seks? hipokryzja po raz 50 dziś :)i druga - luzować szpare... co to za słownik rynsztokowy?

Gość gość
rynsztokowy słownik wobec rynsztokowych obyczajów, o co chodzi led zepelin?

Gość gość
a uprawianie seksu to rynsztokowy zwyczaj?

Gość gość
A dlaczego nie śpisz? ja piwko wciągam to mam powód. I tak myślę o tej lasce, że na szczęście z chłopakiem ma przychówek, ale za ładne to raczej nie jest:p

Gość gość
ja winko wciągam, też mam powód. ładne, nieładne... to względne pojęcie. w naszym pisowskim społeczeństwie mało co jest ładne. jakie piwo?

Gość gość
a jakiś tam Lech, teraz Tuskie nieważne hehe

Gość gość
I spadam, bo właśnie wyszło:D Dobranoc🌻

Gość ala88_
Wiem, ze na usg nie bedzie widac koloru wlosow itp :) tyle jeszcze mi sie udalo nauczyc w szkole;)) ale wiem , ze na usg4d mozna zobaczyc podobienstwo dziecka do ktoregos z rodzicow. A Ty dwoch chlopakow to jak ogien i woda:) a jesli nawet na moje nieszczescie sie nie uda tego zobaczyc, to mysle ze jak zobacze malego po porodzie to bede pewna na 100% kogo jest, jak nie to zrobie test DNA. Pan numer 1 nie jest przypadkowym nieznajomym tylko moja 1 miloscia chlopakiem z ktorym bylam kiedys 4 lata, wiec nie mialam problemu sie z nim ''puscic'' tak to juz czasem bywa jak sie spotyka dawna milosc po latach:) Caly czas bylam pewna ze chlopak jest ojcem dziecka dopoki pan numer 1 sie nie dowiedzial o ciazy i nie zburzyl tej swiadomosci ,ze to moze on jest tym ''szczesciarzem '' chociaz na prawde uwazam ze ma na to male szanse, chodz by z tego wzgledu ze 12 wrzesnia plod mial 2,4 cm czyli do zaplodnienia musialo dosc po 20 lipca a nie 8

Gość michalinaUl
Najlepiej zrobić testy na ojcostwo, zamiast siedzieć i zastanawiać się co z tym zrobić. Tutaj https://zdrowegeny.pl/ustalenie-ojcostwa takie badanie można wykonać anonimowo. Nie trzeba w ten sposób nikogo krzywdzić. Jest to naprawdę jedyna droga do uzyskania prawdziwej odpowiedzi.