Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala88_

kto jest ojcem dziecka pomocy

Polecane posty

Gość ala88_

Czesc....... Moze uda Wam sie tutaj troszke mi pomoc. Moj problem polega na tym, ze nie wiem za bardzo KTO JEST OJCEM MOJEGO DZIECKA. Wiem , ze bedziecie mnie potepiac wyzywac i oceniac, ale moze ktorejs z Was uda sie jeszcze rozwiazac ten problem choc w 80%. Okres mialam 03.07.2013 trwal jak zwykle 4 dni czyli do 7.07 , a 8 lipca uprawialam seks z panem numer 1 byl to stosunek przerywany bez zabezpieczenia, mozna powiedziec ze stosunek doglebny trwal moze 2 minuty , a skonczyl poza mna jakies5 minut pozniej . Pozniej pogodzilam sie z moim chlopakiem po 3 miesiacach i uprawialismy seks 17lipca 20lipca 21lipca 22lipca 24lipca byly to stosunki rowniez bez zabezpieczenia ktore konczyl we mnie ( wiec teoretycznie uwazam go za ojca,ale i tam mam troche myslowke... ) 17 sierpnia dowiedzialam sie ,ze jestem w 5tygodniu ciazy ciaza stwierdzona pzrez ginekologa robione 1 usg i maly pecherzyl plodowy. 26 wrzesnia byl 12 tydzien ciazy , 1 termin porodu na 10kwietnia(z miesiaczki) 2 termin porodu stwierdzony u lekarza prywatnie 18.04.14 +- 5dni bylo to stwierdzone w ok 12 tygodniu, a w 22tygodniu na usg polowkowym 13.04.14 i ten termin juz jest do dzis, w czwartek ide na usg 4d i wtedy zobaczymy jaki wiek ciazy mi okresla tym razem. Moj okres trwa mniej wiecej co 31/32 dni czasami dluzej 38 dni czyli jest srednio regularny trwa zawsze 3/4 dni czasami mala reszta 5 dnia . Kto moze byc ojcem mojego dziecka ? czy 10dniowa roznica miedzy nimi to za malo by uznac ze ojcem jest ten 2 chlopak ? prosze pomozcie . Z gory dzieki.

Gość nosze podpaski w butach
kolejny temat z gatunku kto jest ojcem pablito?

Gość gość
Pewność w takim przypadku dadzą tylko testy dna po porodzie. Wg kalendarza ciąży zaszłaś 20.07 ale jak pisałam pewność moze dać tylko test DNA.

Gość gość
o ja pierdziele, jak można się bzykać bez zabezpieczenia i to zobcym? mowa o tym 1szym???? była mojego też nei wie kto jest ojcem, czy jej mąż czy jej były chłopak czyli mój:/

Wychodzi na to, że chłopak jest ojcem dziecka. Jednak... nigdy nie wiadomo do końca, czy akurat w tym cyklu coś się nie pomieszało. Ale obstawiam chłopaka ;)

Gość madzii22
Ja też obstawiam chłopaka. A jakiej płci dziecka się spodziewasz?

Gość gość
ridge forrester

Gość gość
tez obstawiam ze to chopak jest ojcem. Ja mialam terminy określane na 18-26 kwietnia a zaszłam napewno w pierwszym tyg sierpnia.

Gość gość
wiesz jak sie puszczałam to miałam jedną swieta zasade-jeden facet na 1miesiac. dopoki nie bylo okresu, co za obciach. zamknij gębę ojcem jest chlopak twój, i wykasuj historie i znikaj stad. lepiej zmien numer telefonu, bo rozpęta sie pieklo gdy pan nr 1 sie dowie o panu ojcu

Gość gość
może być tak że i jeden i drugi a mogą być bliźniaki ,jeden jednego drugi drugiego .

Gość gość
chlopak na 99 procent, nie martw sie! :))

Gość gość
no inaczej to sie tego nie da po prostu ❤️ www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość gość
Twój chłopak, jestem niemalże pewna i jeżeli takie głosy z siec***omogą Ci - uwierz i Ty :)

Gość ala88_
Spodziewam sie syna.

Gość madzii22
Jak się spodziewasz syna to na 99% ojcem jest Twój chłopak.

Gość gość
a jak dziewczynka to kolega nr 1? :D

Gość madzii22
Jakby była dziewczynka to większe prawdopodobieństwo że facet nr1

Gość gość
hmmm, ciekawe :D a dlaczego?

Gość madzii22
Największe szanse na chłopca są w dniu owulacji. U autorki, która miała cykle 32 dniowe, niemożliwe żeby owulacja wystąpiła w 5dc. W tym dniu najbardziej możliwe jest, że będzie dziewczynka, ponieważ plemniki żenskie mogą nawet przetrwac 7 dni

Gość gość
gdzie to wyczytałaś? jakby tak było to każdy człowiek z dnia owulacji byłby chłopcem, a poza dziewczynką, a tak nie jestem. poza tym kto przy 32 dniowym cyklu ma owulację piątego dnia?! takich herezji się naczytacie gdzieś i później wypisujecie. zwieksza się prawdopodobieństwo, że to chłopczyk w dniu owulacji ponieważ plemniki Y są silniejsze którkodystansowo, plemniki X są wytrwalsze. nie dorabiaj teorii, później opowiesz koleżance, a ona dwum innym i takie nasze społeczeństwo żyje niedouczone!

Gość ala88_
Czy usg 4d ktore bede miala wykonywane na dniach pokaze chociaz w 99% wiek plodu ? czy te 2tyg roznicy miedzy nimi nie ma zadnego znaczenia bo jest to za bliski termin wspolzycia.

Gość gość
Chłopak jest ojcem, bo w okresie owulacji byłaś z nim. Tuż po miesiączce trudno jest o ciążę.:)

Gość gość
u pieciomiesięcznego płodu zakres błędu jest nawet większy niż 2 tygodnie, tak niestety nie dojdziesz do tego. ale nie martw się, daję rękę sobie obcciąć, że to dziecko Twojego faceta. z resztą nie dość, że przerywany stosunek, RAZ, zaraz po menstruacji - a tamten w dniach owulacji, powtarzany... ktoś dobrze napisał: usuwaj historię z przeglądarki i już się tym nie zamartwiaj! cieszcie się, że będziecie mieć małego robaczka :)

Gość madzii22
Ale czy ja napisałam, że autorka miała owulacje 5dc?! Napisałam, że niemożliwe. Plemniki żenskie żyją dłużej ale są wolniejsze.a plemniki męskie żyją tylko 24 godz i dlatego największe szanse na chłopca są w dzień przed lub w dniu owulacji. Przeczytaj książkę Wójcika

Gość gość
kim jest Wójcik? 7 dni żyjące plemniki to są cyborgi, nie jest to standardowe, poza tym jak nie doszło do wytrysku w środku to skąd by tam sie wzięły hordy niezniszczalnych plemników? pozdrawiam pana Wójcika, a Ty poucz się biologii i fizjologii :)

Gość ala88_
Dzięki za pomoc. Jak to sie mówi, mądry Polak po szkodzie :) mam jeszcze cichą nadzieje , ze na tym usg pokaze buzke to zobacze chociaz 1% podobienstwo do chlopaka ktorego uroda jest zupelnie inna niz pana 1 :) chlopak czarne wlosy ,geste dlugie brwi i specyficzna twarz mocno zarysowana pan 1 typowy blondyn

Gość madzii22
Napisał ksiązke " chłopiec czy dziewczynka". Ty może poucz się biologii. Ze stosunku przerywanego też można zajść w ciąże i od razu po okresie przy krótkich cyklach.

Gość gość
niektóre zachodzą nawet kąpiąc się w basenie :)

Gość gość
jeśli twój cykl ma trzydzieści kilka dni, jajeczkowanie miałaś ok 17ego, po czym doszło do zapłodnienia. Pan nr 1 nie mógł cię zapłodnić od razu po okresie, żeby to on był ojcem, musiałby mieć pancerne plemniki żyjące półtora tygodnia.