Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka2323

Spadek i problemy z nim związane

Polecane posty

Gość ewelka2323

Hej pisze tutaj pierwszy raz natrafiłam przypadkiem na ten portal licze że mi ktoś doradzi co robić. Mam 23 lata studiuje na 4 roku. Rodzice nigdy nic mi nie dali od samego początku mnie wykorzystywali odkąd pamiętam. Mam młodsżą siostre która ma 6 lat przymuszali mnie do jej opieki od małego. Nigdy nie miałam swojego życia bo ciągle zmuszali mnie do jej opieki. Na studia nie dali ani złotówki utrzymuje sie z pracy i stypendium. Niedawno dostałam spadek od pradziadka przepisał mi dom który spieniężyłam a oni wyciągają łape i muszą że jestem niewdzieczną bo im nie dałam. To samo mój chłopak ciężko go nazwać chłopakiem zainteresował sie mną po 2 latach od zupełnego braku kontaktu przypomniał sobie o mnie tzn kiedyś wyznałam mu co czuje on powiedział że tego nie czuje a teraz odnowiliśmy kontakt i niby czuje. Wydaje mi sie to troche dziwne bo to spadło na mnie troche nieoczekiwanie spadek kłotnie z rodzicami i teraz jeszcze jego zainteresowanie niewiem co zrobić niech ktoś to przeczyta i pomoże.

Gość gość
ale o co pytasz, czy powinnas dac kase rodzica czy kopnac w d**e chlopaka?? jesli o to to uwazem ze rodzice sa troche bezczelni ze maja do ciebie pretensje o to ze im nie rzuciłas kaska, to juz Twoj spadek i Twjoja decyzja o tym co z nim zrobic i czy im cos dac- a chłopak tak nagle znów sie Toba zainteresował,ciekawe... olej go!

Gość gość
spadek trzymaj sobie i niech Ci dadzą spokój - a facet? chyba nie myślisz, że dla paru groszy za dom chce zostać Twoim partnerem? :) może chce sobie pobzykać, a może się zakochał. jak go lubisz to się spotkajcie i bawcie. życie jest jedno :)