Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ombreeeeee

Pierwsze spotkanie ze znajomymi faceta

Polecane posty

Gość ombreeeeee

Dziś chłopak, z którym sie spotykam zaprosił mnie na spotkanie ze znajomymi mamy iść do pubu. Choć nie mam problemu przed poznaniem znajomych znajomych to tera się stresuję. Boję się, że będą jakieś osoby, które w jakiś sposób będą próbowały być niemiłe np dziewczyny... Trochę się obawiam tego spotkania.. Jakie były wasze doświadczenia?

Gość ombreeeeee
up

Gość Lila 89
Ja mam bardzo sympatyczne wspomnienia ;) Pamiętam, że wpadli w jakąś pętlę wspominania liceum... Chwilę posiedziałam a potem ze śmiechem powiedziałam "yhym, yhym też to pamiętam!" (nie, że złośliwie ale chciałam przerwać bo chyba po prostu zapomnieli, że jest ktoś nowy). Od tamtej pory nawet jak sobie coś wspominali to najpierw robili wprowadzenie dla mnie. Dziś minęło 5 lat od tamtego poznania i bardzo się lubimy. Nikt nie był niemiły (były tam dwie dziewczyny i jeden chłopak oprócz nas), wszyscy wykazali dobrą wolę. Także nie stresuj się. I przede wszystkim staraj sobie też radzić sama żeby poznali Ciebie jako osobę a nie tylko Ciebie jako kogoś przyczepionego do ich kolegi ;) Nie wymagaj żeby facet we wszystko Cię wprowadzał, żeby on Cię "bronił" jakby co :) Powodzenia!

Gość Lila 89
No może nie dziś, ale też był to grudzień więc mniej więcej 5 lat :D

Gość ombreeeeee
Dzięki za odpowiedź. Jeśli chodzi o poznawanie nowych ludzi to nie mam z tym problemów, ale stresuję się, bo to są jego znajomi :)