Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze kochani pomozcie

Polecane posty

Gość gość

znajomy najprawdopodobniej wlamal mi sie kiedys na kompa. I teraz mam problem. :( Zle sie czuje z tym, ze on wszystko moze widziec co robie. Jak sie upewnic czy kontroluje?

Gość gość
zmień hasła ?

Gość gość
Ale boje sie, ze on ma dostep do wszystkiego. Do kazdego mojego ruchu na kompie. :(

Gość gość
A coś mu zrobiła ze raczył się w łamać?

Gość gość
Nic, on chyba sledzi kazda dziewczyne z jaka mial do czynienia.

Gość gość
To może zrób format

Gość gość
Dzieki, pewnie zrobie. Kurcze ludzie to naprawde maja pomysly. Nie maja co robic tylko sledzic. Srenio mi sie podoba, ze ktos obserwuje na co wchdoze.

Zrób format i zainstaluj dobrego firewalla, który śledzi procesy na twoim kompie i zgłasza wszelkie podejrzane aktywności mogące pochodzić z próby ataku hakerskiego.

Gość gość
Bardzo Wam dziekuje. :) A jak ktos mnie sledzi to jak myslicie moze nawet wiedziec co teraz pisze? (Serio kipesko sie na tym znam). A ta osoba wysylala mi linki a oprocz tego byla u mnie w domu na chwile pod moja nieobecnosc i miala dostep do komputera.

Gdybyś miała zainstalowanego keyloggera, to oczywiście ma dostęp do wszystkiego, co piszesz. Takie programy używają czasem szefowie w firmach, by kontrolować, co robi pracownik, lub podejrzewający zdradę małżonkowie :P taki program można kupić bez problemu.

Gość gość
otwórz panel sterowania->dodaj,usuń programy i sprawdź czy niema tam czegoś podejrzanego ;)

Gość gość
zl3wm a nie wiesz jak sprawdzic czy mam tego keyloggera? W sumie nie to, ze mnie specjalnie boli jakie glupoty wypisuje. Bo sprawdza to czlowiek, ktory sprawdza kazdego. Ma obsesje. ;d No, ale mimo wszystko. :)

Może cię wkręcił... masz w ogóle podstawy, by tak twierdzić, że on rzeczywiście cię podsłuchuje, czy masz tylko jego słowo? :P Nie znam się na tym aż tak, jak to sprawdzić, możesz poszukać w googlach :P - ale po prostu spytaj o jakieś rzeczy, które mógłby dowiedzieć się tylko z tego, co piszesz- jeśli cie naprawę podsłuchuje na necie, to będzie wiedział, a jak będzie sie wykręcał, to ściemnia :P

Gość gość
Na 100% wiedziec nie moge czy mnie tez ten zaszczyt kopnal. Ale jak bylam u niego to zauwazylam, ze sledzi swoje dwie byle dziewczyny. Wlaczylo mu sie cos na kompie. ;) On ogolnie WSZYSTKICH sledzi.

Gość gość
za takie śledzenie jest prokurator,można sprawdzić po IP,np.z jakiego logowano się na Twoje konta:)

Gość gość
Ale co to trzeba miec w glowie zeby nie zyc swoim zyciem tylko zyciem innych. :)

Gość gość
sprowokuj go i obserwuj może się wyłoży!!!