Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę mu wysłać takie zdjęcie

Polecane posty

Gość gość

Chcę to zdjęcie wysłać facetowi, ale nie wiem, czy powinnam... Nie chcę go zniechęcać... Czy to go może podniecić? voila.pl/index.php?show_file=2709585#prettyPhoto

Gość gość
podniecic nie podnieci, zreszta...a gdzie glowa?:-D

Gość gość
Głowa ucięta :P No to nie wysyłam.

Gość gość
co to za facet? Twoj, nowy zwiazek, jakis netowy poki co romans, skad sie urwal? :-D

Gość gość
Mhm ;) dostrzeglem fajna piers ;)

Gość gość
Opcja trzecia: netowa (póki co, a może tylko i wyłącznie) znajomość. A co? :P

Gość gość
no nic, mam doswiadczenie, chcialem doradzic:-P ale co chcesz uzyskac wysylajac fote?

Gość gość
Nic, wysłał mi swoje, to chciałam być fair ;) Ale boję się, że się z tym wygłupię... Że może to wcale nie wygląda tak fajnie...

Gość gość
i nie moze tylko i wylacznie bo Ty juz plan masz:-D:-P

Gość gość
Nie mam planu. Facet mieszka poza granicami Polski. "Ewentualne" spotkanie jest możliwe dopiero za pół roku.

Gość gość
Wyglada dobrze co TY ;) wysylaj jak chcesz go nakrecic... serio

Gość gość
To Wy od nagich zaczynacie? Szybcy i napaleni:-D

moze jestes swietna zgrabna babeczka, ale zdjecie masakryczne , prezentujesz sie na nim jak kawalek miesa w rzezni , odrobine znam sie na zdjeciach to jest koszmarne technicznie i kompozycyjnie

Gość gość
samo zdjecie wyglada calkiem ale jakies takie ni z gruszki ni z buraka:-D inne ujecie,nie bokiem i z usmiechem oczywiscie;-)

Gość gość
"To Wy od nagich zaczynacie?" Oczywiście, że nie :) Gadamy ze sobą od kilku miesięcy, dopiero ostatnio tak się stało... panandtilt - dzięki. Niestety, nie mam ani dobrego sprzętu, ani talentu do robienia zdjęć :(

haha dobre... :P a moim zdaniem fotke troche inaczej powinnas zrobic, jest zbyt ciemno, jestes zbyt blisko i w ogole troche inaczej....

Gość gość
jestem co prawda kobieta,ale wydaje sie zbyt malo estetyczne. tak jakbys robila fotke na forum zeby sie spytac,czy wystarczajaco szczupla jestes. cos w tym stylu. jesli ma byc sexy, to co innego. to zbyt zwykle

Gość gość
Ok, dzięki. Bo właściwie to tak miało być, chciałam przede wszystkim sprawdzić czy figura nie jest jakaś masakryczna :P

nie trzeba miec sprzetu postaw gdzies aparat daj samowyzwalacz , oswietl sie z boku chocby jakas lampka nocna bez flesza a potem toche popracuj nad zdjeciem w picasa ( nie bede polecal PS zeby bylo prosciej) zobaczysz sama polubisz to co ci zacznie wychodzic

Gość gość
lee to jak juz sie znacie i dogadujecie to moze byc, gosc nic zlego nie pomysli jesli jestescie juz dobrymi "znajomymi";-) Pewnie chodzi zeby tak tylko uchylic rabka tajemnicy?

Gość gość
Dzięki :)

Gość gość
"lee to jak juz sie znacie i dogadujecie to moze byc, gosc nic zlego nie pomysli jesli jestescie juz dobrymi "znajomymi"oczko.gif Pewnie chodzi zeby tak tylko uchylic rabka tajemnicy? " Dokładnie, trochę się już "znamy".. Chciałam sie z nim trochę podroczyć. No, ale mimo wszystko.. Nie chcę, żeby wyglądało to jak "mięso rzucone w rzeźni" :P Wiec sobie daruję i być może spróbuję popracować nad czymś innym :)

Gość gość
Oj Pana... co Ty ja uczysz:-)? Potem wyjdzie fota potwora jak te z CKM'u:-):-):-)

mialem na mysli raczej gleboki cien , i zarys sylwetki . lubie takie zdjecia na ktorych widac ale nie widac :)

Gość gość
Pana imyslisz, ze dziewczyna po instruktazu TU tkie zrobi ifotem:-):-):-)?

Gość gość
panandtilt, znasz jakąś inną internetową stronę, niż Picasa, gdzie mogłabym obrobić zdjęcia? :P

watpie , ale to nic trudnego , trzeba sie z tym tylko troche oswoic****olubic , moze tez troszke dowiedziec jak wlasciwie dziala to pydelko z guziczkiem robiace obrazki

Gość gość
Ale ja nie mogę użyć Picasy :P

picasa to darmowy program nie strona , ja czesto uzywam na szybko , jest jeszcze gimp ale to juz konkretne dlubanie , i moj ulubiony adobe light room bo do RAWow mam tam to co mi potrzebne .

Gość gość
A znasz jakąś stronę, tak żebym nie musiała ściągać programu? Nie mogę użyć Picasy.