Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezuuu jaka ze mnie zla matka

Polecane posty

Gość gość

Dzieci się biły o zabawkę wiec zabrałam zabawkę i dałam karę że jedno ma siedzieć w jednym pokoju a drugie w drugim. Młodsze posiedziało chwile po czym wstało i sobie poszło do swoich zajęć. Ja się położyłam odespać ciężką noc, maż się krzątał przy kuchni. Po 1,5 godziny dobiega z pokoju cichutki głos starszej córki: mamusiu a czy mi się już może ta kara skończyć? Bo już chyba tu długo siedzę". Zapomniałam o dziecku! A ta jeszcze do mnie przyszła przytuliła się i oznajmiła ze jestem najlepszą mamą pod słońcem. Mam teraz mega wyrzuty sumienia, choć i trochę się śmieję z własnej głupoty, ale jedno muszę przyznać. Dziecko mam super!

to się ciesz, że dziecko respektuje twoje zdanie

Gość ex_debill_znowu_po
u mnie tak samo - starszy by siedział, młodsza szybko by się poszła bawić;)

Gość gość
;) Fajne masz dziecko ze takie posluszne. Nie katuj sie, w swoim pokoju przez te 1,5 godziny miala co robic ;)

Gość gość
masz kochane dziecko :)

Gość ja gorszy nr
JA JESZCZE GORSZY NUMER ZROBILAM, ALE SIE NIE ZALOGUJ***ABY MNIE ZJADLYBy TUTAJ ZYWCEM, ALE CHYBA SLUSZNIE Mój syn jak miał 4.5 roku zaczął posikiwać w majtki, widziałam wyraźnie ze to było wtedy kiedy mu się od zabawy odrywać nie chciało i dla wygody wolał tak popuścić ,niż leciec na toalete. Kiedy układał klocki zobaczyłam mokra plamę, ale nie duża, wiec wkurzona zaprowadziłam go na kibel ,posadziłam i dosadnie poinformowałam ,ze dopiero ma wtedy z niego zajść jak się wysika i wyszłam,.Zupelnie zapomniałam o malym. Po dobrej godzinie córka krzyczy do brata aby się pospieszył bo jej się chce siku. Kurde ja autentycznie zapomniałam ,ze mały na sedesie siedzi tyle czasu a on taki skulony osiołek sedzial i siedział , i chyba jeszcze by tak długo siedział ,tylko wtedy po niego poszlam Kuvaa, głupio mi było aż szkoda mowić, nawet mężowi o tym nie powiedziałam :o

Gość Wózkowa
hehehe dzieci jednak są pocieszne ;)

Gość gość
no wlasnie, niby się narzeka na brak posluszenstwa dzieci do rodziców, a czasami nadmierne posłuszeństwo bywa jeszcze gorsze :)

Gość gość
nieźle... no... ale na grochu im kleczec godzinami nie kazałyście... żadna krzywda sie nie działa ani w tym pokoju ani na kibelku.

Gość gość
Według mnie to bardziej śmieszne było niż straszne ;)