Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż ma kochankę

Polecane posty

Gość gość

wiem już na pewno. Spakować sie i wyprowadzić? czekać? na co?

Gość gość
Co robić? Usiąść i zastanowić się co z tobą nie tak, że facet szuka czegoś co powinien mieć w domu. Z tobą.

Gość Redesssa
Pogadaj z nim , na spokojnie

Gość gość
Zostaw go w diabły i zacznij życie na nowo. Potem będzie chciał wracać z podkulonym ogonem, ale niech spada. Moja sasiadka zyje z meżem który ją zdradził. Już nigdy nic nie będzie normalne, a ona wygląda ze stresu jak stara baba.

Gość gość
kopnij go w d**e i zacznij nowe zycie przez 2 lata dla samej siebie czyli relaks a pozniej zacznij sie rozgladac za nowym partnerem powodzenia

Gość gość
rozglądać za nowym partnerem nie mam zamiaru teraz, ani później. właśnie mi się zycie zawaliło

Gość Redesssa
Na początku się nie myśli o tym wiadomo - jest tylko rozpacz. Teraz przeżywasz najgorsze chwile ale ten stan może minie - może mąż jednak Cię kocha i będzie błagał o wybaczenie, a może się wyprowadzi. Cokolwiek się stanie to Twój ból nie będzie trwał wiecznie - może miesiąc, może rok - ale w końcu minie. W takim dole zawsze ludzie myślą, że już lepiej nie będzie, że skoro teraz się tak tragicznie czują, to tak będzie zawsze - a to nieprawda. Na pewno jeszcze wiele dobrgo w życiu przed Tobą.

Gość gość
a moze nie ma skad wiesz;/

Gość Redesssa
Bo też czasami miałam takie stany bólu jak Ty i sądziłam że już nic dobrego mnie nie czeka i za każdym razem się myliłam.

Gość gość
posluchaj rady doswiadczonej kobiety.zajmij sie soba olej sk****ysyna,bol minie, za pare lat bedziesz sie smiac z tego. moze jakas suka ma cieczke i polecial zea nia

Gość gość
mnie dobrze zyloby sie bez chlopa,jest takie madre powiedzenia chlopu i psu sie nie wierzy,

Gość gość autorka
powiedział mi. w końcu się przyznał. chce się do niej wprowadzić jeszcze w tym roku.

Gość Redesssa
Jeszcze zatęskni za Tobą, tamta pewnie sobie szybko nowego znajdzie a Ty już będzisz zakochana w kimś innym.