dorka48 0 Napisano Grudzień 14, 2013 prosze o porady odnosnie zaparc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2013 Kup sobie błonnik w tabletkach, mi pomaga, na opakowaniu pisze ile tabletek trzeba jeść. Ja jem mniej, zaczęłam od jednej codziennie, jak nie chciało ruszyć to dwie i poszło.Poza tym pij dużo wody. Ja postanowiłam wypijać butelkę 1,5 litra na dzień. Kupiłam zgrzewkę i zawsze codziennie wypijam tą butelke choć by nie wiem co. Oprócz tego piję dużo herbat owocowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2013 A aptece jest tez taka wieksza saszetka z proszkiem,nazywa sie Normolax-zwykly lub z dodatkiem suszonej sliwki. Zawiera duzo blonnika. Stasowalam i kal stal sie taki plastyczny,latwiejszy do wyproznienia. Duzo mi to pomoglo,tym bardziej ze mialam przy zaparciach dodatkowo szczeline o***tu;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2013 Do tego mozesz tez zastosowac masc ruscorex..niby w przeznaczeniu na hemoroidy ale obniza tez bol w ujsciu o***tu po takim twardym wyproznianiu. To by bylo na tyle;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aśkka887 Napisano Grudzień 18, 2013 Ja do niedawna miałam uciążliwe zaparcia i stosowałam ten środek - http://wsad.it/gosc/cleanse-rite. Pomógł mi szybko i do tego trochę oczyściłam organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach