Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIEJ KOBIETY PRAGNĄ FACECI

Polecane posty

Gość gość

No właśnie panowie ? Czego oczekujecie od swoich kobiet ? Chciałabym się trochę udoskonalić :D Bo wiadome że jeśli będe wspaniała to nie pójdzie do innej :))) Jakie zachowania ? Jakie cechy charakteru ? .. hm ?

Gość gość
Hm charakter tylko przeszkadza . 125 wzrostu , płaska głowa i wycięty język .

Gość gość
Porządne, wierne, z zasadami, miłe, uśmiechnięte, wesołe, inteligentne, mające własne zdanie, czułe, wrażliwe, zaradne,

Gość AUTOR TEGO TEMATU
Nawilżonej. :-D

Gość gość
z gorącą mokrą piczką, i niepłodną

Gość bigossss
wygląd 20 latki, seksualność 30 latki, humor 40 latki. Dasz radę?

Gość gość
Ciul z feministkami !!!! ``Feminizm kończy się kiedy trzeba wnieść lodówke na 4 piętro `` ... Uhmm czyli mogę powiedzieć że w sumie jestem taka :) Chce żeby mój chłopak mnie cenił za to .. A co myślicie o dziewicach ? Są przez was porządane czy raczej nie chcielibyście mieć kobiety dziewicy ? Mój facet jest przeszczęśliwy przez to że on był tym pierwszym ... Na początku znajomości nie dawałam mu się dotknąć .. Dopiero po kilkunastu spotkaniach coś zaczynało się dziać , pierwsze pocałunki :) Muszę przyznać że jestem z siebie dumna :)

Gość gość
Nikt nie zrobi tego tak dobrze jak facet :P

Przykład z lodówką jest stereotypowy. Kobieta niezależna, to nie ta, która wszystko robi sama (np. wnosi lodówkę), tylko ta, która z wszystkim sobie poradzi (czyli kupując lodówkę, zamówi transport z wniesieniem i montażem).

a co, facet sam wniesie i zrobi salto? :P tak całkiem serio to ile ludzi tyle ideałów, a i ideał może się znudzić, więc o ile dobrze faceta nie wybierzesz to będzie Cię zdradzał choćbyś była genetycznie zaprojektowana na ideał kobiety.

Gość gość
a mnie gooowno obchodzi jakiej kobiety pragną faceci .... interesuje mnie tylko taki facet jakiego ja chcę .,.,.... tzn taki który będzie głaskał mnie po plecach :))))))

Gość Łona jest Aniołem
Łonej :)